Ik ben een mooi voorbeeld van de kansen die Acknowledge biedt!''

Jarno Delbressine - Beheerengineer

Ik ben net afgestudeerd en sinds januari werkzaam als beheerengineer bij de afdeling remote beheer. Hier houd ik me onder andere bezig met het behandelen, onderzoeken en oplossen van tickets die bij de ServiceDesk en de ZorgDesk binnenkomen en daar niet meteen kunnen worden opgelost. In 2019 liep ik al stage bij Acknowledge en in 2022 studeerde ik er af. Acknowledge is mij door de jaren heen goed bevallen. Natuurlijk is een nieuwe werkplek en compleet andere vorm van werkzaamheden aan het begin spannend. Maar ook daar wen je aan!

“Ik werd meteen enthousiast om er stage te lopen”

Tijdens mijn mbo 4 ICT-opleiding kwamen twee medewerkers van Acknowledge een presentatie geven op mijn school. Ik werd meteen enthousiast om er stage te gaan lopen! Deze heb ik in 2019 met veel plezier uitgevoerd. Na het afronden van mijn mbo-opleiding was ik helaas voor mijn gevoel nog niet klaar voor het werkleven. Ik wilde doorstuderen en startte de bachelor Zuyd Hogeschool in Heerlen. Dit bleek toch iets te hoog gegrepen voor mij, dus ben ik overgestapt op de associate degree ICT.

“Na een gesprek kwamen we tot een interessante opdracht”

Om mijn associate degree af te ronden zocht ik een leuke organisatie om af te studeren. Mijn stage tijdens mijn mbo-opleiding was zo goed bevallen dat ik weer contact opnam met Acknowledge voor mijn afstudeerstage. Na een eerste gesprek kwamen we tot een interessante opdracht. Hier ben ik zeven maanden mee bezig geweest. Tijdens de afstudeeropdracht vroegen mijn begeleiders vanuit Acknowledge wat ik na mijn studie wilde gaan doen. We gingen hierover in gesprek en sinds januari 2023 ben ik in dienst als beheerengineer. Een mooi voorbeeld van de kansen die Acknowledge biedt!


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!