Het zijn vooral de kleine persoonlijke dingen die het zo leuk maken om bij Acknowledge te werken.

Jan de Mul - Stagiair functioneel consultant

Via een stagemarkt op school maakte ik kennis met Acknowledge. Voor mijn meewerkstage voor de hbo-opleiding ICT was er in die tijd helaas geen geschikt project. Omdat de organisatie me heel leuk leek heb ik het voor mijn afstudeerstage opnieuw geprobeerd bij Acknowledge. De gesprekken waren fijn en informeel met leuke enthousiaste mensen. Ze vonden het ook belangrijk wat ik van het afstudeerproject vond en hoe ze mij konden helpen het uit te voeren. En als Zeeuw kon ik gelukkig op het kantoor in Goes aan de slag. Ik vind het ook een voordeel dat Acknowledge ervaring heeft met ERP-pakketten (Enterprise Resource Planning) bij verschillende klanten.

“Fijn contact met verschillende organisaties”

Tijdens mijn afstudeerstage stel ik een keuzepakket op van verschillende ERP-systemen voor het Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio (SWVO). In deze zorgorganisatie bundelen meerdere gemeenten hun krachten om zo gezamenlijk het zorgbudget te managen. Hiervoor is een modern en veilig ERP-systeem heel belangrijk. Ik heb daarom verschillende ERP-systemen onderzocht en onderzoek gedaan naar de interne processen en werkmethodes om te bekijken wat verbeterd kan worden. Op basis daarvan heb ik een veranderplan opgesteld met ons advies richting SWVO. Ik vind het vooral leuk dat ik tijdens dit project met verschillende personen en organisaties in contact komt. Zo heb ik ook een aantal persoonlijke interviews afgelegd bij SWVO.

“Zo leuk dat ik deze kans krijg!”

Mijn stage verloopt tot nu toe heel goed! Ik heb veel aan mijn collega’s, omdat zij veel kennis en expertise hebben van het huidige ERP-pakket van SWVO. Dat is voor mij een fijne bron van informatie. Vooral mijn collega Lorena is een grote steun. Zij is een jaar voor mij afgestudeerd en helpt me goed met mijn scriptie. Het leuke is dat ik na mijn stage in dienst ga als trainee bij Acknowledge. Tijdens een traineeship van een half jaar word ik dan opgeleid tot functioneel consultant. Vooral mijn kennis over ERP-systemen moet up-to-date worden gebracht, omdat ik hier op school niet genoeg over heb geleerd. Daarnaast ga ik leren hoe je het beste kunt communiceren met klanten. Zo leuk dat ik deze kans krijg! Ik ben blij dat ik mag blijven, want ik zit hier echt op mijn plek.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke stage?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale stage bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale stage bij Acknowledge!

Kunnen wij je helpen?