Groei wordt erg gestimuleerd, zowel zakelijk als persoonlijk.

Mireille Das - HRM-consultant

Ik ben als HRM-consultant met name verantwoordelijk voor alle HR-zaken. Ondanks dat mijn functie in het begin puur administratief was, krijg ik toch erg veel kansen om me te ontwikkelen. Ik wil graag een meer adviserende rol aannemen, waardoor ik meer contact heb met werknemers en teamcoaches over HR-gerelateerde zaken. Zo ga ik binnenkort een verkorte opleiding tot verzuimmedewerker volgen waar ik heel veel zin in heb! Het feit dat die persoonlijke groei zo gestimuleerd wordt zorgt ervoor dat ik hier wel goed op mijn plek zit.

“Ik had een heel leuk kennismakingsgesprek”

De vacaturetekst sprak me direct aan. Je kon duidelijk zien dat Acknowledge een jong en dynamisch bedrijf is. Het was voor mij wel heel spannend om over te stappen, want ik zat al acht jaar in mijn vorige baan. Toch is die beslissing snel genomen, omdat ik een ontzettend leuk kennismakingsgesprek had en een tweede gesprek met directe collega’s met wie ik op de afdeling zou komen. Het klikte gewoon van beide kanten en de sfeer was heel goed. Ik ben nog steeds superblij met de stap die ik heb gezet!

“Alle deuren staan open”

Acknowledge is een dynamische en groeiende organisatie met veel verschillende soorten mensen en een grote laagdrempeligheid. Ondanks dat het een relatief grote organisatie is, staan toch alle deuren open. Het is heel prettig dat je iedereen kan aanspreken, maakt niet uit wie het is.

Werknemerservaring Mireille Das

Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op