Je krijgt echt de vrijheid en verantwoordelijkheid om dingen op te pakken."

Linda Visser - Managementassistente

Ik ben als managementassistent begonnen bij Acknowledge. Na drie maanden heb ik het facilitair management ook naar me toegetrokken en het me eigen gemaakt. Iedereen kan me de hele dag door dingen vragen, waardoor ik nooit weet wat er op een dag kan gebeuren. Die veelzijdigheid maakt deze functie zo leuk. Ik kan ook niet de hele dag stilzitten, dus ik vind het vooral heel fijn dat ik veel rond aan het lopen ben.

“Ik kreeg meteen een positief gevoel bij Acknowledge”

Doordat ik overal in het gebouw kom maak ik met iedereen een praatje. Dat sociale karakter van de organisatie werd tijdens mijn sollicitatiegesprek al duidelijk. Ik zat in de wachtruimte en was best zenuwachtig. Iedereen die langskwam zei hallo of vroeg of ze me ergens mee konden helpen. Hierdoor kreeg ik een heel positief gevoel bij Acknowledge. Dat werd versterkt doordat de sollicitatiegesprekken heel gezellig en open waren. Ik had meteen een warm en bijna familiair gevoel bij de organisatie. En hoewel ik graag wil doorgroeien, vind ik het ook heel leuk wat ik nu doe. Om het facilitaire gedeelte nog beter aan te pakken ga ik binnenkort wel een opleiding Facilitair Management doen.

Werknemerservaring Linda Visser

“Je wordt gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen”

Je krijgt echt de vrijheid en verantwoordelijkheid om dingen op te pakken. Daarnaast word je ook gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf is gericht op de medewerkers en je bent zeker geen nummer, ze hebben het beste met je voor. Dat gevoel van geven en nemen zorgt ervoor dat je ook eerder bereid bent om iets meer te doen voor de organisatie.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

Neem contact op