De normen en waarden van Acknowledge passen echt bij mij.

Eline Kooken - Recruiter

Een recruiter van Acknowledge benaderde mij toen ik nog voor mijn vorige werknemer werkte. Ik miste daar vooral de waardering en een menselijke aanpak. Het was heel erg ‘ieder voor zich’. De cultuur en normen en waarden van Acknowledge passen echt bij mij. Ik kan het daardoor ook heel makkelijk overbrengen naar de kandidaten.

“Er wordt echt naar je geluisterd”

Als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het vervullen van zowel interne vacatures als detacheringsvacatures. Juist die afwisseling vind ik leuk, daar wordt ook echt naar geluisterd. Ik houd me ook bezig met de stagiairs. Vanwege corona heeft dat een tijdje op een laag pitje gestaan, maar we willen nu echt weer meer jong talent naar ons toetrekken. Het grootste voordeel van mijn werk vind ik het contact met mensen. Ik wil kandidaten leren kennen. Als ik een match kan maken waar de kandidaat gelukkig van wordt, dan ben ik ook blij. In de toekomst wil ik me meer ontwikkelen als recruiter. Gelukkig mag ik binnenkort weer een training volgen.

Recruiter Eline

“Leuk om te zien hoe fijn iedereen met elkaar is”

Bij Acknowledge krijg je het vertrouwen en de vrijheid om je werk te doen. En zelfs meer! Dingen die je leuk vindt mag je oppakken. De sfeer is informeel en het team heel gezellig. Ik voel ook dat ik een belangrijke spil ben in de organisatie. Doordat het een platte organisatie is met weinig hiërarchie is iedereen echt zichzelf. Collega’s zijn niet hard voor elkaar en er is geen sprake van het bekende ellenbogenwerk. Zo ben ik ook niet. En ik geniet ervan dat er weer evenementen worden georganiseerd. Zo leuk om te zien hoe fijn iedereen met elkaar is!


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

Kunnen wij je helpen?