Als je binnenloopt en in gesprek gaat met mensen krijg je meteen een gezellig gevoel."

Ramon Hoeks - Webdesigner en front-end developer

Ik ben webdesigner en front-end developer. In deze functie design ik nieuwe functionaliteiten voor bestaande systemen en bouw deze ook in. Ook denk ik regelmatig een compleet nieuwe userinterface uit, waarbij we de wensen van de klant en de eindgebruiker combineren tot een gebruiksvriendelijke oplossing. We werken designs uit in Sketch, waarin je bepaalde dingen ook dynamisch kan maken. Dit soort ontwikkelingen maken mijn werk heel leuk!

“Ik word heel blij van de afwisseling”

Ik kwam ooit als stagiair bij Acknowledge terecht. Vanuit daar rolde ik mijn huidige functie in. Tegenwoordig schakel ik wel veel meer direct met de klanten dan in het begin. Ik word vanaf het begin bij een project betrokken, waardoor we samen een propositie kunnen bepalen en uitwerken. We bedienen op deze manier veel verschillende klanten, van diervoerfabrikant tot hijskraanspecialist. Ik word heel blij van die afwisseling in werkzaamheden. Het ene moment verras je iemand met een gaaf design en het andere moment ben ik op technisch niveau bezig met het inbouwen van een nieuwe oplossing.

Werknemerservaring Ramon Hoeks

“We werken aan uiteenlopende projecten”

Ik ben vrij om mijn eigen tijd in te delen en kan bijvoorbeeld ’s ochtend creatief bezig zijn en in de middag technische dingen maken. Daarbij werken we aan veel uiteenlopende projecten, waardoor je op verschillende manieren naar een strategie kijkt. Vrijheid is voor mij een van de belangrijkste redenen om bij Acknowledge te werken. Maar ook de collega’s met wie ik werk maken een groot verschil. Ik vind het mooi om samen te werken om problemen op te lossen. En als je binnenloopt en in gesprek gaat met mensen krijg je meteen een gezellig gevoel. Zo gaan we regelmatig leuke dingen doen met het team, zoals karaokeavondjes of lasergamen.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?