Ik werk in een hecht team met leuke collega’s. Hier zocht ik naar: een informele sfeer waar ik mezelf kan zijn.

Lorena Slabbekoorn - ICT-consultant

Mijn opa – een IT’er en natuurkundige – heeft mij al vroeg besmet met het IT-virus. Als student ging ik al de deuren af om mensen aan huis te helpen met IT-vraagstukken. Nadat ik slaagde voor mijn hbo ICT deelde ik via LinkedIn dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ik kreeg ontzettend veel reacties! Het bericht van Acknowledge was een van de reacties die er echt uit sprong, met name door de leuke werken bij-pagina die de sfeer van de organisatie goed weergeeft. Die fijne en informele sfeer was ook tijdens het kennismakingsgesprek goed merkbaar. Geen pakkencultuur, maar gewoon een shirt en spijkerbroek!

“Collega’s helpen me om beter te worden”

Acknowledge bood me een traineeship als ICT-consultant aan. Dat vond ik heel fijn, want daardoor werd ik niet in het diepe gegooid, maar echt stap voor stap meegenomen in de materie. De afgelopen vier maanden heb ik al ontzettend veel geleerd. Mijn collega’s helpen me echt allemaal mee om beter te worden. Zo ben ik in korte tijd gegroeid van trainee naar een volwaardig consultant die al meedraait bij klantprojecten. Inmiddels werk ik met drie verschillende klanten. Ik maak functionele ontwerpen voor de klant, bijvoorbeeld bij de migratie naar een nieuw pakket. We begeleiden de klant door de migratie heen, richten de pakketten in en geven klantondersteuning. Wat ik mooi vind is dat we echte service verkopen.

Ontmoet jouw collega Lorena

“Het klantcontact vind ik het leukste”

Mijn werkdag is elke dag anders. Er komen tickets binnen met wensen of om problemen op te lossen. Zo’n wens kan een groot migratieproject of compleet nieuwe functionaliteit zijn, maar ook een kleine uitzoekvraag. Wanneer een probleem binnenkomt ga ik aan de slag om uit te zoeken waarom het niet werkt. We geven altijd zo snel mogelijk terugkoppeling aan de klant. Daarna maak ik vaak het functioneel ontwerp, waarbij ik veel spar met de ontwikkelaars. Ik heb ook veel contact met de klant en ga er regelmatig naartoe, bijvoorbeeld om het ontwerp te presenteren. Juist dat klantcontact vind ik zo leuk aan mijn functie! Voor nu wil ik me vooral professionaliseren als consultant, maar in de toekomst wil ik de vestiging Goes laten groeien en nóg succesvoller maken!

Ontmoet jouw collega Lorena!

Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

Kunnen wij je helpen?