Een dag werken in ons kantoor in Goes voelt als een dagje uit met vrienden."

Stefan Pagels - Productmanager

Drie jaar geleden solliciteerde ik voor het eerst bij Acknowledge, toen op een vacature voor accountmanagement. Ik kende de organisatie, omdat er inmiddels meerdere oud-collega’s van een eerdere werkgever werken. De recruiter gaf aan dat ze mij meer vond passen bij het profiel van productmanager. Ik besloot nog even te blijven zitten waar ik zat. Tijdens een avond gamen en borrelen eind vorig jaar raakte ik met een van de oud-collega’s aan de praat over veranderingen binnen Acknowledge. Het was een heel fijn en casual gesprek. Een aantal maanden na de borrel werd ik opnieuw benaderd door de recruiter van Acknowledge. Ditmaal voor de functie van productmanager. En die sloot perfect aan. Wel een spannende stap, omdat je toch na tien jaar uit je comfortzone stapt. Maar het was het waard!

“Mijn functie is heel veelzijdig, dat maakt het zo leuk”

In mijn functie als productmanager werk ik samen met de Product Owner de propositie uit voor managed services en security en networking. Zo geven we steeds meer invulling aan onze dienstverlening en bepalen onze commerciële boodschap. De organisatie is zo gegroeid de laatste jaren dat er echt behoefte is aan productmanagement. Nu is hét moment om de propositie verder te definiëren. Dat maakt mijn functie ook zo leuk. Het is een veelzijdige rol, van het uitschrijven van de productdienstverlening tot de presales-gesprekken met klanten. We zijn ook veel met projecten bezig. Zo werken we security-assessments uit, bieden we offertes aan bij klanten en werken we veel voorzieningen uit. Uiteindelijk willen met alle productmanagers een basis leggen voor de dienstverlening, zodat we hiermee nog gemakkelijker de markt op kunnen gaan. Mijn persoonlijke doel is om ergens lang aan te bouwen en verbinden om zo mijn bijdrage te leveren aan deze organisatie.

“Ondanks dat we allemaal anders zijn werken we goed samen”

Mijn eerste indrukken bij Acknowledge zijn heel positief. Ik heb fijne collega’s waar ik goed mee kan kletsen en de werksfeer is heel gezellig. Het type mensen dat hier werkt heeft een bepaald DNA. Ook mijn team is heel prettig. We werken nu met vier mensen aan productmanagement. Samen hebben we al een goede basis gecreëerd. En ondanks dat we allemaal anders zijn werken we toch heel goed samen. Onlangs zijn we bijvoorbeeld een dag gaan werken vanuit ons kantoor in Goes. We reden met zijn vieren in één auto, dan is het net alsof je met vrienden een dagje weg gaat. Acknowledge is groot in werknemers, maar voelt heel familiair en collegiaal.


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!