Er heerst een goede, gezellige sfeer en iedereen is heel behulpzaam."

Maxim Vermeulen - Stagiair ServiceDesk

Als kind had ik twee grote hobby’s: taekwondo en computers. De zwarte band is inmiddels binnen en dit jaar studeer ik af aan de opleiding Expert IT System and Devices aan het ROC in Helmond (voorheen ICT-beheer). En tot nu toe heb ik er geen spijt van! Ik wil zelfs nog doorstuderen aan de hbo-opleiding Cybersecurity en Cloud Engineering, omdat ik security heel interessant vind. Via een kennis van mijn moeder hoorde ik over Acknowledge. Ik besloot ze te benaderen voor mijn afstudeerstage. Na een fijn online gesprek met Eline (recruiter) en Rowan (teamcoördinator ServiceDesk) kreeg ik een stageplek aangeboden.

“Je voelt je echt een toegevoegde waarde in het team”

Tijdens mijn stage op de ServiceDesk draai ik gewoon mee met de andere support engineers. Dagelijks ben ik bezig met het aannemen van de telefoon, mails beantwoorden, service requests uitvoeren, incidenten aanmaken of de digitale receptie bijwerken. Het is uiteenlopend werk en dat maakt het zo leuk. De service requests zijn favoriet, omdat je dan het meeste leert van de omgeving van de klant. Ik heb dan telefonisch of via de mail contact met de klant en dat is erg leuk en leerzaam. Sowieso kan je bij Acknowledge veel leren. De hulp en begeleiding is er namelijk. Er is altijd genoeg te doen, dus je voelt je echt een toegevoegde waarde in het team. Ik leer hier vooral veel over klantomgevingen, structuur en processen. Omdat alles mooi is gedocumenteerd ontstaat ook geen miscommunicatie.

“Er heerst geen hiërarchisch gevoel”

Na mijn studie kom ik graag terug bij Acknowledge! Ik heb de organisatie ervaren als open en informeel. De lijntjes zijn zo kort dat als je iets nodig hebt je ook gewoon bij personeelszaken kan binnenlopen. Er heerst een goede, gezellige sfeer en iedereen is heel behulpzaam. We werken hard, maar er wordt ook genoeg gelachen. Zo hadden we op 1 april met het hele team de stoel van onze teamcoördinator ingepakt met boodschappentassen. Hij had die nacht al slecht geslapen en in de file gestaan, dus hij was heel blij met ons, haha. Daarnaast word je echt behandeld als collega en niet als stagiair. Het tweedelijns remote beheer is bijvoorbeeld eigenlijk ‘een trap hoger’, maar zo voelt het helemaal niet. Er heerst geen hiërarchisch gevoel.


Ook op zoek naar een leuke stage?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale stage bij Acknowledge!


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale stage bij Acknowledge!

Neem contact op