Bij Acknowledge krijg je de kans en het vertrouwen om je eigen functie vorm te geven."

Renee van den Bogaart - Securitycoördinator

In december 2019 ging ik bij Acknowledge van start als eerstelijns supportmedewerker in het Sligro-team. Vanuit deze rol groeide ik in februari 2022 door tot coördinator van de ServiceDesk van Sligro. Toen de samenwerking tussen Acknowledge en Sligro stopte werden de medewerkers van dat team herplaatst. Iedereen kreeg de kans zijn of haar voorkeur uit te spreken. Ik kreeg van alle kanten het signaal dat ze mij in het securityteam erbij wilden hebben. Daarom ging ik in gesprek met de teamlead over mijn mogelijke nieuwe rol. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam als securitycoördinator.

“Ik blijf graag een leven lang leren”

Op dit moment ben ik nog veel bezig met het samenstellen van mijn rol. Deze nieuwe functie is ontstaan uit de behoefte om vanuit één oogpunt de security te coördineren. Om mijn kennis weer op te frissen volgde ik in september meteen een basiscursus security awareness (beveiligingsbewustzijn). Daarna ging ik aan de slag met het behalen van de certificering voor ISC2. Deze certificering is wereldwijd erkend als de gouden standaard voor IT-beveiligingscertificeringen én een harde eis om dit werk te mogen doen. Ik blijf graag een leven lang leren en vind het behalen van certificeringen ook belangrijk. Zo hou ik mijn kennis op peil én lever ik beter werk.

“Er is veel ruimte om kansen te zien en te pakken”

Vervolgens ben ik voor de vierde keer begonnen aan de ITIL-certificering. ITIL is het raamwerk voor alle aspecten waar wij vanuit beheer en de ServiceDesk mee te maken krijgen, zoals incidenten en wijzigingen (changes). Heel belangrijk dus! In 2019 was ik al begonnen met ITIL, maar ik had toen moeite met de vraagstelling in de examens en gebruikte de verkeerde terminologie. In 2022 heb ik het nog eens geprobeerd en nu slaagde ik wel! Dit is ook zeker te danken aan de diepgaande kennis en praktijkervaring die ik inmiddels heb opgedaan. Wat ik heel bijzonder vind aan Acknowledge is dat er veel ruimte is om kansen te zien en te pakken. Want waar krijg je nou de mogelijkheid en het vertrouwen om je eigen functie vorm te geven? Ik kijk echt uit naar een nog langere samenwerking!


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!