De sfeer van de organisatie spreekt me heel erg aan."

Saïda Alla - Manager business development

Eerder maakte ik al eens kennis met Acknowledge, heel vrijblijvend. Dat is toen op niks uitgelopen. Tot een recruiter van Acknowledge opnieuw contact met me opnam voor een andere functie. Ze vonden dat deze mij op het lijf was geschreven! De sollicitatiegesprekken die volgden waren ontzettend leuk, heel warm en prettig. Het voelde als thuiskomen en dat sprak me enorm aan.

“Die vrijheid, daar moet je wel tegen kunnen”

Voordat je aan de slag gaat bij een nieuwe organisatie is het altijd afwachten wat je ervaringen zijn. Klopt de sfeer met het beeld dat is geschetst? En hoe zijn de mensen? Bij Acknowledge zat dit meteen goed! Ik merk ook dat ik mijn functie zelf kan invullen met veel vrijheid en flexibiliteit. Iedereen staat open voor mijn ideeën en er wordt serieus naar gekeken, precies zoals in de vacaturetekst werd omschreven. Voor mij is dat ook heel belangrijk, dat ik de ruimte krijg om eigen inbreng te geven en mee te helpen de organisatie vorm te geven voor de toekomst. Die vrijheid, daar moet je wel tegen kunnen en dat moet je in je hebben. Elke dag is hier anders. Ik voel me daar helemaal goed bij: een ondernemer binnen een onderneming!

Saida Alla

“Ik help onze organisatie groeien”

In mijn functie als manager voor business development help ik onze organisatie te groeien door nieuwe (klant)relaties op en uit te bouwen. Als ik gesprekken aanga met nieuwe klanten probeer ik ze een zo compleet en goed mogelijk beeld van de organisatie te geven. Hierin neem ik al onze oplossingen mee. Zo zien klanten dat we meer bieden dan het stukje ICT. Juist die combinatie van diensten maakt ons sterk. In mijn functie ben ik ook continu bezig met het binnenhalen van nieuwe projecten. Hiervoor houd ik de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten. Kunnen we er iets mee? Dan bespreek ik dit intern met collega’s, bijvoorbeeld het productmanagementteam. Zo sluiten we steeds beter aan op de wensen in de markt. Juist de combinatie tussen mens en techniek vind ik zo mooi aan mijn functie. Dat maakt het heel dynamisch. En ik ben trots op ons team!


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!