Young professionals

Traineeship
Traineeship
Stage lopen
Stage
Bijbaan
Bijbaan

De Ackademy

Binnen Acknowledge stimuleren wij een leven lang leren. Young professionals bepalen bij ons hun eigen carrièrepad. Jij bent zelf de initiatiefnemer. Onze eigen Ackademy voor medewerkers ondersteunt je bij het vinden van passende opleidingen, trainingen en leeromgevingen.

Bijblijven in jouw vak
Professioneel én persoonlijk groeien
Voor mooie carrièrekansen
Young professionals - loopbaancoach Jessy

Onze loopbaancoach

Heb je het idee dat je niet op de juiste plek zit en wil je geholpen worden bij het benutten van jouw talenten? Trek dan aan de bel bij onze loopbaancoach. Zij staat ook klaar voor alle young professionals in onze organisatie. Samen gaan jullie op zoek naar jouw werkgeluk.


Acknowledge op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.

Veelgestelde vragen

Traineeship

Bij onze traineeships werk je over het algemeen 40 uur per week. In enkele gevallen wordt 32 uur goedgekeurd.

Je OV-kosten worden volledig vergoed. Ook brandstofkosten worden volledig vergoed vanaf tien kilometer woon-werkafstand.

Drie dagen in de week krijg je les door trainers uit het werkveld bij ons op kantoor. De andere twee dagen in de week krijg je les vanuit huis. Op sommige dagen heb je zelfstudiedagen en werk je zelfstandig aan opdrachten.

In het begin verwachten we je dagelijks op kantoor, zodat je met medetrainees kan sparren en onze organisatie leert kennen. Zodra je bij de klant aan de slag gaat wordt in overleg besloten hoe flexibel je kan werken. Hoe vaak je dan thuiswerkt is dus afhankelijk van de klant.

Vanaf de eerste dag dat je begint met het IT-traineeship zijn de collega’s van sales al voor jou aan het kijken met welke klant je kennis kan maken. Uiteindelijk ga je na de leerperiode van het traineeship bij een van onze klanten aan de slag!

Tijdens het traineeship is er een teamcoach waar je bij terecht kunt voor vragen. Je hebt daarnaast veel contact met de accountmanagers die je voorbereiden op gesprekken met de klant. Als je na je traineeship geplaatst bent bij de klant kun je terecht bij onze enthousiaste fieldmanager Monique.

Stage

De stagevergoeding bedraagt €250 per maand, zowel voor mbo- als hbo-studenten. Afstudeerders ontvangen €350 per maand.

Nee, je ontvangt geen aparte reiskostenvergoeding.

Als we beiden enthousiast zijn gaan we hier graag over in gesprek!

Bijbaan

Je ontvangt een leuk salaris van €14 per uur en deelt je uren flexibel in (minimaal 16 uur per week en tijdens kantoortijden).

Wij verwachten van jou een beschikbaarheid van minimaal 12 maanden.

We beginnen altijd met een telefonische kennismaking. Als het klikt nodigen we je uit voor een gesprek. Dit kan ook via Teams plaatsvinden. Zijn we allebei enthousiast? Dan kan je meteen aan de slag!

Je bent altijd welkom om vrijblijvend een dagdeel mee te lopen. Neem hierover contact op met een van onze recruiters via jobs@acknowledge.nl.

Acknowledge is een ontspannen organisatie waar je veel vrijheid krijgt om je eigen functie vorm te geven. Jij staat centraal en iedereen is gelijk. Wij vinden het belangrijk dat je doet waar jij blij van wordt. Ontmoet je nieuwe collega’s op onze videopagina!

Via onze eigen Ackademy kan je trainingen en cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende en leerzame stageplek of een baan met toekomstperspectief. Onze collega’s vertellen graag over hun ervaringen.

Bij Acknowledge werken we hybride en kijken we goed naar jouw behoeften. Wij gaan uit van een gezonde balans tussen thuiswerken en op kantoor. De verdeling voor een bijbaan bij Acknowledge is vijftig procent werken op kantoor en vijftig procent thuiswerken.

We zoeken studenten met een hbo werk- en denkniveau die een vlotte babbel hebben, vriendelijk zijn, openstaan voor nieuwe ideeën en optimistisch zijn ingesteld. Affiniteit met ICT is gewenst, maar niet noodzakelijk.


We horen graag van je!

Ga je graag eens in gesprek over de mogelijkheden van onze stages, traineeships en bijbaan? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eline Kooken, onze recruiter. Zij nodigt je graag uit!

Eline Kooken