Ik krijg veel ruimte om mijn rol op mijn manier in te vullen."

Marieke Hakkens - Assistent projectmanagement office

Voordat ik bij Acknowledge terechtkwam zat ik bij een andere werkgever in een rol zonder doorgroeimogelijkheden. Ik werd benaderd voor een functie als teamcoach bij Acknowledge. Dit leek me een leuke uitdaging, dus ik nam hem meteen aan! Ondanks dat ik veel ruimte kreeg om de rol op mijn manier in te vullen, kwam ik er toch achter dat een functie als teamcoach niet bij me past.

“Ik dacht meteen: dat is wel iets voor mij!”

Toevallig raakte ik in gesprek met een van onze recruiters over een nieuwe vacature die net was opengezet. Ik dacht meteen ‘hé, dat is wel iets voor mij!’. Gelukkig werd met me meegedacht hoe ik de overstap kon maken van mijn teamcoachrol naar deze nieuwe functie als assistent projectmanagement office. Ook in deze rol krijg ik de vrije hand om hem in te vullen. Ik heb inmiddels een ITIL-training gevolgd en krijg via onze Ackademy tips om mijn rol nog meer te verdiepen. Want wil ik de projectenkant op of juist dieper de organisatie in?

Ontmoet jouw collega Marieke!

“Dit is echt iets dat ik met veel plezier doe”

Momenteel ben ik bezig om interne processen te verbeteren en de planning nog verder te professionaliseren. Ik mag als eerste bekijken wat we echt nodig hebben. Vervolgens stem ik dit af met andere afdelingen. Dit is echt iets dat ik met veel plezier doe. Het helpt me ook om te bepalen in welke richting ik me kan en wil ontwikkelen. Ik krijg de verantwoordelijkheid en het vertrouwen om mee te denken in een nieuwe manier van werken in forecasting en planning, en dat is wel heel fijn. Ik mag als eerste de piketpaaltjes zetten!


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!