Met name de collega’s en de sfeer maken dat Acknowledge zo’n fijne club is om voor te werken.

Martijn van Zeeland - Technisch consultant

Tijdens mijn BBL-studie liep ik al stage bij Acknowledge. Ik begon op de ServiceDesk en groeide door naar remote beheer. Daar heb ik uiteindelijk 2,5 jaar met veel plezier gewerkt. Maar ik wilde verder kijken en meer van de ICT-wereld zien.

“Na een aantal jaren begon het toch weer te kriebelen”

Uiteindelijk kwam ik in de detachering terecht. Dat heb ik één jaar volgehouden, maar ik miste het om vaste collega’s te hebben. Daarom ben ik toch maar in vaste dienst gegaan bij een organisatie. Na een aantal jaren nam een recruiter van Acknowledge contact met me op. Het begon weer te kriebelen. Door de gesprekken en de rondleiding door het kantoor voelde ik me weer helemaal thuis bij Acknowledge. Toen was het snel geregeld: na 4,5 jaar was ik terug! Ik heb altijd gedacht dat het gras groener was bij de buren, maar dat is gewoon niet zo.

“Ik wil overal wat van weten en kunnen”

Sinds mijn eerste werkdagen bij Acknowledge ben ik flink veranderd. Ik ben geduldiger en professioneler geworden. Mijn kennis is verbreed en ik vind het belangrijk om me als allrounder in de techniek te ontwikkelen. Gelukkig kan dat ook in ons team. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Waar andere collega’s zich juist aan het specialiseren zijn, vind ik het fijn om overal wat van te weten en kunnen. Ik wil generalistisch blijven en alles meemaken. Het leukste vind ik om nieuwe kennis op te doen. Door de fijne en nauwe samenwerking met collega’s kan dat ook. We sparren veel samen en ik volg ook regelmatig trainingen. Het fijne is dat Acknowledge die ontwikkeling stimuleert. Je hoeft hier nooit stil te staan!


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op