Lachende collega's zijn volgens onderzoek het meest productief. Dat zit bij ons dus wel goed!

Carla van Riet - Bidmanager

Als bidmanager regel ik alles rondom de offertes en aanbestedingen. In die rol heb ik met de hele organisatie te maken. Ik kom met iedereen in contact en bespreek allerlei onderwerpen met verschillende mensen. Iedere dag is anders. Die afwisseling en dynamiek passen heel goed bij hoe ik ben als persoon. Ik heb in de afgelopen zestien jaar dat ik bij Acknowledge werk weleens momenten gehad waarop ik vastliep in mijn carrière. Als dat gebeurt loop ik naar onze algemeen directeur Hank toe en zeg: ‘Hank, ik kom niet vooruit. Help me!’ Hij geeft me dan een bepaalde richting en als ik me daar goed bij voel, kan ik me daar verder in ontwikkelen.

Werknemerservaring Carla van Riet

“Ik ga iedere werkdag met plezier naar kantoor”

Ik denk eigenlijk nooit ‘oh nee, ik moet weer werken’. Iedere werkdag ga ik met veel plezier naar kantoor, zelfs als ik weet dat het een lastige dag gaat worden. Daar spelen mijn collega’s ook wel een belangrijke rol in. Als je het mij vraagt hebben wij echt de leukste kamer van heel Acknowledge! Iedereen is anders en dat maakt het juist zo leuk, we vullen elkaar goed aan. En dat geldt niet alleen voor onze kamer, hoor! Lachende collega’s zijn volgens onderzoek het meest productief. Met onze productiviteit zit het dus wel goed!

“Er wordt hier gekeken naar wat ík wil”

Ik heb geen reden om weg te gaan bij Acknowledge. Voor mij is het belangrijk dat als ik linksaf wil, dat ik dan linksaf kan gaan. Wil ik rechtsaf gaan? Dan ga ik rechtsaf. Ik werk natuurlijk voor mezelf, maar ook écht voor Acknowledge. Er wordt hier naar mij gekeken, naar wat ik wil en hoe ik me kan ontwikkelen. Waarom overstappen als je hier zo happy bent?

 


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op