Lokaal ICT-bedrijf in Goes

Het verbeteren van je resultaten is iets wat continu op de agenda staat. Daarbij maakt het niet uit of je nu een starter bent of dat je organisatie al vele jaren bestaat. In veel gevallen speelt de juiste inzet van ICT in meer of mindere mate een wezenlijke rol bij het bereiken van die verbeteringen. Om volop van de modernste ICT-mogelijkheden gebruik te maken moet je natuurlijk wel over de juiste kennis beschikken. Daar schort het nogal eens aan binnen organisaties. Acknowledge is in dat soort gevallen graag je hulpvaardige partner. We zijn namelijk het ICT-bedrijf voor Goes en omgeving dat je het breedste aanbod aan relevante disciplines kan leveren.

  • HP Inc
  • Comaxx
  • Sophos

ICT-bedrijf met eigen kantoor in Goes

We hebben alle noodzakelijke kennis in huis om een complete IT-infrastructuur binnen je organisatie aan te leggen. Ook kunnen we een verouderde infrastructuur upgraden, zodat je organisatie weer helemaal aan de huidige eisen van de tijd voldoet. Bij deze werkzaamheden is het ook mogelijk om maatwerk te bieden, als tijdens een analyse van de consultant van ons IT-bedrijf voor Goes blijkt dat het praktischer is om enkele oude delen van je infrastructuur in stand te houden. Systemen met databases die je door de jaren heen met veel zorg hebt opgebouwd zijn daar vaak een treffend voorbeeld van.

Eerlijker en betrouwbaar

In tegenstelling tot andere ICT-bedrijven voor Goes en omgeving zadelen we je nooit op met fonkelnieuwe soft- en hardware die uiteindelijk helemaal niet geschikt blijkt te zijn voor je organisatie. We geven de voorkeur aan duurzame klantrelaties boven even snel wat extra omzet genereren. Deze transparante en eerlijke aanpak wordt door onze klanten hoog gewaardeerd. Mede daardoor geven ze de voorkeur aan een samenwerking met Acknowledge als veelzijdig ICT-bedrijf in Goes.

Het IT-bedrijf voor Goes dat je personeel enthousiasmeert

Is de nieuwe of vernieuwde infrastructuur eenmaal gerealiseerd, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je personeel er goed mee overweg kan. Veel IT-bedrijven in de omgeving Goes beperken zich in dat geval vaak tot het verzorgen van een beknopt cursusje dat je personeel wegwijs moet maken. Acknowledge gaat een flink stuk verder. We betrekken je personeel meteen vanaf de start van je project, zodat er een sterke betrokkenheid ontstaat die doorgaans uitmondt in enthousiasme voor de op handen zijnde vernieuwing. Deze persoonlijke aanpak voor ICT-adoptie neemt veel stress op de werkplek weg en zorgt in de regel voor een zichtbaar verhoogde productiviteit vanaf het moment dat de nieuwe infrastructuur live gaat.


Lees de technologieblog

Regelmatig delen onze experts hun kennis en ervaring in relevante blogs. Van cloud tot IT-security en van de digitale werkplek tot Software as a Service: alle IT-onderwerpen komen aan bod. Zo blijven we onze klanten continu informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Bekijk alle blogs

3 minuten leestijd

Til ICT-beheer naar een hoger niveau met software voor servicemanagement

Lees meer
3 minuten leestijd

IT-monitoring is onmisbaar voor een succesvolle organisatie

Lees meer

Ruime detacheringsmogelijkheden

Beschikt je organisatie (nog) niet over het juiste personeel om de nieuwe IT-infrastructuur goed te kunnen beheren? Geen nood! Ook daarvoor kun je een beroep doen op Acknowledge. We bieden je onder meer supportmedewerkers, systeembeheerders en projectmanagers die voor korte of langere tijd bij je organisatie aan de slag gaan. Parttime, fulltime, zelfstandig of in combinatie met al aanwezige personeelsleden binnen je organisatie. Jij bepaalt wat dat betreft het perfecte plaatje en Acknowledge past zich daar met een flexibele ICT-detachering op de herkenbaar flexibele manier op aan.


ICT-bedrijf in de regio

Acknowledge levert ICT-diensten in Zuid-Nederland vanuit onze vestigingen in Goes en de regio Eindhoven.

Vestiging in Goes

Vanuit onze vestiging in Goes bedienen we bedrijven in de regio met onze hoogwaardige IT-diensten. Onze specialisten in Goes zijn lokaal geworteld en begrijpen de specifieke behoeften van Zeeuwse bedrijven. Met Acknowledge profiteer je van snelle en efficiënte service en de nieuwste technologische oplossingen, direct vanuit jouw eigen omgeving.

Hoofdkantoor in Eindhoven

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de technologieregio Eindhoven, bekend als het Silicon Valley van Europa. Bedrijven in de regio Goes profiteren van onze uitgebreide kennis en ervaring, terwijl we hen vanuit onze strategisch gelegen vestiging in Goes snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Lees meer