Betrouwbaar IT-bedrijf in Eindhoven

Eindhoven is een stad waar flink wat techbedrijven zijn gehuisvest. Niet zo vreemd dus dat ook een behoorlijk aantal ICT-bedrijven in Eindhoven en omgeving actief zijn. Op het eerste gezicht lijkt het er misschien op dat ze allemaal hetzelfde doen. Maar niets is minder waar! Acknowledge is een IT-bedrijf in Eindhoven dat klanten met een breed palet aan disciplines ondersteunt. Hierdoor kan je organisatie zich gewoon op haar kernactiviteiten blijven focussen. We beschouwen je ICT-klus altijd als een aangename uitdaging die we met flink wat passie en creativiteit aangaan.

ICT-bedrijf Eindhoven

Een veelzijdig IT-bedrijf voor Eindhoven en omstreken

Omdat Acknowledge al vele tientallen jaren bestaat kun je er zeker van zijn dat we je kwaliteit leveren. We doen altijd op een open en eerlijke manier zaken. Hierdoor ontstaan duurzame relaties met onze klanten. Je kunt ons ICT-bedrijf in Eindhoven voor allerlei verschillende zaken inzetten. Zo creëren we digitale werkplekken voor je personeel, richten een cloudomgeving in voor je organisatie of geven onafhankelijk deskundig advies in de vorm van IT-consultancy.

Meerdere ICT-bedrijven in Eindhoven onder één vlag

We zijn een van de weinige IT-bedrijven in Eindhoven en omstreken die je totaaloplossingen kan bieden. Het is dus ook mogelijk om een beroep op ons full service online bureau te doen als je een nieuwe website voor je organisatie wilt laten ontwerpen, of wanneer je een webshop wilt starten of verder uit wilt breiden. Via ons dochterbedrijf Comaxx zorgen we ervoor dat de beste experts aan je online project worden gekoppeld. Deze weten niet alleen alles van design en websitetechnieken, maar kunnen je desgewenst ook helpen bij de marketing van je online project.

Tijdelijk of vast personeel inhuren

Acknowledge is ook het perfecte ICT-bedrijf voor Eindhoven en omstreken waar je tijdelijk of vast ICT-personeel in kunt huren op basis van ICT-detachering. We kunnen je onder meer ervaren IT-projectmanagers leveren, die ook echt over de juiste kennis voor je project beschikken. Ben je in plaats daarvan op zoek naar een developer die software op maat voor je kan maken? Ook dat is geen probleem! Acknowledge koppelt je graag aan de meest geschikte professional. We nemen desgewenst ook het ICT-beheer van je organisatie gedeeltelijk of zelfs volledig van je over, zodat jouw medewerkers zich beter op andere taken kunnen focussen.

Geen overbodige flauwekul

Schakel je ons in voor ICT-advies, dan kun je er altijd zeker van zijn dat we je niet opzadelen met dure soft- en hardware waar je uiteindelijk helemaal geen gebruik van maakt. Als doorgewinterd IT-bedrijf voor Eindhoven en omstreken weten we als geen ander dat het leveren van een betrouwbare IT-infrastructuur leidt tot een hoge klanttevredenheid. Bij al onze activiteiten verliezen we ook nooit jouw personeel uit het oog. Als zij blij zijn met de oplossingen die wij je organisatie bieden, dan leidt dat gegarandeerd tot een hogere productiviteit.

Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?