Allround ICT-bedrijf in Brabant

Acknowledge staat al vele jaren bekend als een toonaangevend ICT-bedrijf in Brabant. Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van creativiteit en de slimme inzet van technologie. We bieden onze klanten een breed aanbod aan disciplines, waardoor je gerust kunt stellen dat Acknowledge hét allround IT-bedrijf is voor Brabant en omstreken. We focussen ons op een resultaatgerichte aanpak en gaan daarbij altijd open en eerlijk te werk. Ons ICT-advies is altijd puur maatwerk en sluit naadloos aan op de behoeften van jouw organisatie. Zo besparen we flink wat kosten.

  • Veeam
  • KnowBe4
  • Dell EMC
  • Avaya

Meer dan pure pakketverkopers

Elke onderneming heeft zo z’n eigen IT-behoeften. Acknowledge haakt hier perfect op in, omdat zowel continuïteit als flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staan. In tegenstelling tot andere ICT-bedrijven in Brabant zijn we geen pure kant-en-klare pakketverkopers. Natuurlijk kunnen we je bedrijf of organisatie voorzien van standaard software van onder meer Microsoft en Citrix. Maar als tijdens een gesprek met onze IT-consultant duidelijk wordt dat dit soort pakketten niet goed aansluiten op je wensen, dan zoeken we probleemloos naar een passende oplossingen op maat.

Een IT-bedrijf met een menselijke aanpak

Omdat Acknowledge al vele tientallen jaren ervaring heeft als IT-bedrijf in Brabant weten we als geen ander hoe belangrijk de menselijke schakel in het proces is. Bij de introductie van nieuwe software of hardware in je organisatie betrekken we graag je personeel. Door ze op een goede en duidelijke manier te begeleiden worden frustraties als gevolg van hun veranderende werkplek zoveel mogelijk voorkomen. Onze gespecialiseerde consultants staan je bij elk ICT-traject bij met een aanpak voor ICT-adoptie op maat.

Flexibel ICT-bedrijf in Brabant

We zijn zonder twijfel een van de meest flexibele IT-bedrijven van Brabant. Daarom kunnen we zowel deels als volledig het beheer van je IT-infrastructuur overnemen. Dat kan ook op tijdelijke basis als dat je voorkeur heeft. Handig als bijvoorbeeld de systeembeheerder vanwege vakantie of ziekte enige tijd niet aanwezig is en de continuïteit van je bedrijfsprocessen gewaarborgd moet blijven. Acknowledge behoort ook tot het selecte groepje ICT-bedrijven dat je snel tijdelijk extra personeel kan leveren op piekmomenten.


Lees de technologieblog

Regelmatig delen onze experts hun kennis en ervaring in relevante blogs. Van cloud tot IT-security en van de digitale werkplek tot Software as a Service: alle IT-onderwerpen komen aan bod. Zo blijven we onze klanten continu informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Bekijk alle blogs

3 minuten leestijd

Til ICT-beheer naar een hoger niveau met software voor servicemanagement

Lees meer
3 minuten leestijd

IT-monitoring is onmisbaar voor een succesvolle organisatie

Lees meer

Sneller inhaken op trends

In tegenstelling tot veel andere ICT-bedrijven in Brabant zijn we heel alert als het gaat om nieuwe werktrends. We kunnen er dan ook zonder problemen voor zorgen dat je personeel zowel op kantoor, onderweg als thuis prima met elkaar samen kan blijven werken. Onze consultants stellen graag samen met jouw organisatie de ideale digitale werkplekken samen en creëren indien nodig passende oplossingen met de best passende software en werken in de cloud. Daarbij presenteren we je altijd alleen maar oplossingen waar je binnen je bedrijf ook echt iets aan hebt.


ICT-bedrijf in Zuid-Nederland

Met vestigingen in de omgeving Eindhoven en Goes bedient Acknowledge de gehele zuidelijke regio.

Hoofdkantoor in Eindhoven

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de bruisende regio Eindhoven, bekend om zijn technologische vooruitgang en creatieve geest. Vanuit dit knooppunt van technologie en design bedienen wij bedrijven in Eindhoven en omgeving met onze uitgebreide IT-oplossingen. Lees meer

Vestiging in Goes

Naast ons hoofdkantoor in de technologieregio Eindhoven hebben we een tweede vestiging in Goes. Vanuit deze strategisch gelegen locatie bedienen wij organisaties in West-Brabant en Zeeland. Lees meer