Open en eerlijk ICT-bedrijf Zeeland

Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe website voor je organisatie of het volledige beheer van je interne IT-netwerk, Acknowledge helpt je graag met het bereiken van de beste resultaten. Ons ICT-bedrijf voor Zeeland behoort tot de beste ICT-bedrijven van Nederland. En omdat ons dienstenaanbod uit een brede waaier aan disciplines bestaat kunnen we moeiteloos concurreren met andere grote ICT-bedrijven. Het voordeel van de flexibele werkwijze van Acknowledge is dat wij je dezelfde werkzaamheden vaak tegen lagere kosten aan kunnen bieden. Vanuit onze locatie in Goes bedienen we gemakkelijk onze klanten in Zeeland.

  • Mimecast
  • Dell EMC
  • VMware
  • Tools4ever

ICT-bedrijf Zeeland dat altijd eerlijk zaken doet

Omdat we geloven in duurzame klantrelaties doen we altijd open en eerlijk zaken. Na een eerste kennismaking inventariseert een van onze IT-consultants waar echt behoefte aan is binnen jouw organisatie. In tegenstelling tot wat bij andere ICT-bedrijven in Zeeland gebruikelijk is zijn wij er niet op uit om even snel wat extra omzet te genereren. Bij Acknowledge hoef je dus niet bang te zijn voor allerlei overbodige toeters en bellen en onverwacht hoge rekeningen. We kiezen samen met onze klanten liever voor (veelal goedkoper) maatwerk waar het personeel van een organisatie ook echt iets aan heeft.

Maatwerk voor elke organisatie

Bij Acknowledge is de klant altijd koning. We helpen je in alle gevallen zo goed mogelijk om een optimale workflow en bijpassend eindresultaat te bereiken. Omdat flexibiliteit hoog bij ons in het vaandel staat passen we onze werkwijze helemaal aan je persoonlijke wensen aan, zodat de activiteiten van Acknowledge als het ware versmelten met je eigen interne workflow. Deze persoonlijke aanpak heeft mede als voordeel dat je personeelsleden ons IT-bedrijf voor Zeeland als een vertrouwd onderdeel van je organisatie gaan beschouwen.

Oog voor de mens in een steeds digitalere wereld

We werken weliswaar dagelijks met computerapparatuur, maar verliezen daarbij niet de factor mens uit het oog. Integendeel! Daar waar andere IT-bedrijven voor Zeeland zich alleen maar bekommeren om het installeren van nieuwe soft- en hardware betrekken wij graag de mensen die ermee gaan werken bij dit proces. Door dit al vanaf het begin van het vernieuwingstraject te doen wordt veel onnodige stress op de werkvloer weggenomen. Sterker nog, onze persoonlijke benadering zorgt er in de meeste gevallen juist voor dat het personeel steeds enthousiaster wordt en met een positief gevoel uitkijkt naar het moment dat ze ook echt de nieuwe infrastructuur mogen gaan gebruiken. Onze inzet van ICT-adoptie heeft veelal ook een positieve invloed op de productiviteit binnen je organisatie.

Flexibel digitaal werken waar je maar wilt

De tijd waarin iedereen op kantoor aanwezig moest zijn om z’n werk uit te kunnen voeren ligt inmiddels ver achter ons. Hedendaagse technieken maken het heel eenvoudig om ook onderweg of vanuit je eigen huis samen met je collega’s aan projecten te werken. Om die workflow zo optimaal mogelijk te laten verlopen helpt Acknowledge je graag met het creëren van digitale werkplekken die de productiviteit van je werknemers een boost geven. Dat daarbij ook het beheer van een betrouwbare IT-infrastructuur een belangrijke rol speelt spreekt eigenlijk voor zich. Ook daarmee zijn we je natuurlijk graag van dienst, zodat jouw organisatie zich geen moment bezorgd af hoeft te vragen of een van de andere IT-bedrijven in Zeeland in had moeten huren!


ICT-bedrijf bij jou in de buurt

Acknowledge is een ICT-bedrijf met ruim 300 medewerkers gevestigd in Goes en de omgeving Eindhoven.

Vestiging in Goes

Onze Zeeuwse vestiging bevindt zich in het hart van Zeeland, in de stad Goes. Vanuit deze locatie leveren wij onze diensten aan bedrijven in de hele regio. Onze specialisten in Goes begrijpen de lokale behoeften en staan dankzij de centrale ligging snel bij jou op locatie. Lees meer

Hoofdkantoor in Eindhoven

Op slechts een korte afstand van de technologiecampus in Eindhoven bevindt zich het hoofdkantoor van ons IT-bedrijf. Vanuit deze locatie ondersteunen we ook bedrijven in Zeeland, waarbij we de nieuwste technologische ontwikkelingen combineren met lokale expertise. Lees meer