Proactieve ICT-monitoring

Acknowledge Proactieve ICT-monitoring

Acknowledge Proactieve Monitoring (APM) biedt crossplatform inzicht in de prestaties van je ICT-omgeving, van bedrijfsprocessen tot applicaties. Beschik over de meest actuele status voor optimaal ICT-beheer.

ICT-omgevingen zijn steeds vaker hybride en verspreid over meerdere datacenters. Hierdoor wordt je dienstverlening afhankelijk van verschillende leveranciers. Acknowledge Proactieve Monitoring (APM) biedt de mogelijkheid om je gehele ICT-omgeving (hardware en software) veilig en realtime te monitoren. Zo krijg je inzicht in de beschikbaarheid, prestaties, veiligheid, continuïteit, capaciteit en functionaliteit van jouw bedrijfsprocessen, applicaties en onderliggende infrastructuur.

version="1.1" id="Layer_1" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" x="0px" y="0px" viewBox="0 0 24 24" style="enable-background:new 0 0 24 24;" xml:space="preserve">
Veilige en actuele ICT-monitoring

Via dashboards, grafische weergaven en uitgebreide rapportages.

version="1.1" id="Laag_1" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" x="0px" y="0px" viewBox="0 0 24 24" style="enable-background:new 0 0 24 24;" xml:space="preserve">
Inzicht in jouw ICT-omgeving

Dé basis voor de allerbeste dienstverlening voor jouw klant.

version="1.1" id="Layer_1" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink" x="0px" y="0px" viewBox="0 0 24 24" style="enable-background:new 0 0 24 24;" xml:space="preserve">
De controle behouden

Engineering, ICT-beheer en servicedesk zijn optimaal ondersteund.

Is APM ook geschikt voor jouw organisatie?

Acknowledge Proactieve Monitoring ondersteunt alle typen organisaties die ICT-omgevingen willen monitoren voor meer grip op processen, applicaties en infrastructuur. Dit kunnen middelgrote bedrijven zijn die hun ICT in eigen beheer hebben, maar bijvoorbeeld ook beheerdienstverleners. Wij gebruiken zelf uiteraard ook APM voor onze beheerdiensten.

ICT-monitoring op maat

APM maakt gebruik van alle gangbare sensoren uit de markt, maar is ook aan te passen naar de wensen van jouw organisatie. Dankzij jarenlange ervaring is APM in staat alleen te waarschuwen voor meldingen die daadwerkelijk om actie vragen. Hierdoor kunnen verstoringen snel worden opgelost of zelfs voorkomen. Zo draagt APM bij aan een verbetering van je resultaat en zijn klanten nóg tevredener over jouw dienstverlening.

Created with Sketch.
Hans van de Schepsneut
Hans van de Snepscheut Businessdeveloper

De kracht van APM

Organisaties krijgen weer de controle over hun ICT-omgeving dankzij de kwaliteiten van onze monitoringtool:

  • Inzicht in beveiligingsrisico’s en verbeteringskansen met vulnerability scanning
  • Realtime inrichting van een MAP en inzicht in de status van de omgeving en componenten
  • Back-ups van configuraties van netwerkapparatuur en wijzigingen worden opgeslagen en bewaard binnen APM (re-use mogelijk)
  • Inzage in historisch verloop op alles dat wordt gemeten (trending)
  • Uitgebreide rapportage met een koppeling naar Microsoft BI
  • Uitgebreide en volledig gedocumenteerde Application Programming Interface (API)
  • Snelle en moderne gebruikersomgeving (UI) met uitgebreide filtermogelijkheden

Acknowledge Proactieve Monitoring

Met de actuele ICT-monitoring van APM krijg je een volledig inzicht in de prestaties van jouw ICT-omgeving. Deze veilige softwaredienst is multi-tenant, gebaseerd op Best of Breeds en onbeperkt schaalbaar. Dankzij de overzichtelijke dashboards, duidelijke maps en uitgebreide rapportages behouden engineers, beheerders en servicedeskmedewerkers volledig de controle. Dat is ICT-beheer op hoog niveau!

APM in de praktijk

We informeren je graag over de kracht van proactieve monitoring voor jouw ICT-omgeving. Maar we laten het nog liever door onze klanten vertellen!

SIDN

Efficiënt en overzichtelijk beheer van de ICT-omgeving van SIDN dankzij APM

Met behulp van Acknowledge Proactieve Monitoring beheert SIDN de kantoorautomatisering van hun organisatie veilig, gemakkelijk en efficiënt.

Bekijk deze case

De kosten van APM

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor Acknowledge Proactieve Monitoring? Vraag dan vrijblijvend ons prijsoverzicht aan. Het is daarnaast mogelijk om een offerte aan te vragen om APM eerst twee weken gratis uit te proberen. In deze proefversie worden maximaal tien items gemonitord. Natuurlijk kun je ook een vrijblijvende offerte opvragen voor de volledige versie van APM.

Acknowledge Proactieve Monitoring - CTA