ICT Security

Een veilige ICT-omgeving is van strategisch belang en essentieel voor de primaire processen van je organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij controle hebt én houdt over jouw ICT Security. Met integrale veiligheidsoplossingen spelen we gericht in op generieke en specifieke risico's.

Bedreigingen voor je ICT-omgeving worden steeds zwaarder en hebben daardoor meer impact. Systemen moeten up-to-date zijn met goede ICT-beveiliging. Maar bewustwording onder medewerkers is minstens zo belangrijk. Van alle beveiligingsfouten wordt namelijk 95 procent veroorzaakt door menselijk handelen. De mensen binnen je organisatie zijn de essentiële schakel binnen ICT Security.

Het succes van organisaties wordt steeds meer afhankelijk van een waterdichte beveiliging tegen bedreigingen en aanvallen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor het optimaal beveiligen van jouw ICT-omgeving. Door de infrastructuur, toegankelijkheid en kwetsbaarheid in kaart te brengen bepalen we samen een strategie voor de ICT Security en informatiebeveiliging om veilig te zijn én te blijven. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we jouw securityomgeving volledig inrichten, van strategisch beleid tot uitvoering.

ICT-security

Onze partners


Cisco
VMware

Onze aanpak voor ICT Security

Onze security-aanpak is efficiënt en aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Betrouwbare basis

ICT-security als strategische bescherming van je organisatie.

Continuïteit

Oplossingen zijn ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

Integraal partner

Advies, implementatie en training of coaching van medewerkers.


Acknowledge ICT Security

Wij hebben onze securitydiensten verdeeld in drie categorieën.

Securityconsultancy

Specialistisch advies op maat voor al je securityvraagstukken.

Security-awareness

Bewustwording en training van medewerkers over securitykwesties.

Managed securityservices

Besteed je ICT-security (gedeeltelijk) aan ons uit. Jij kiest, wij regelen de rest.


ICT Security in de praktijk

Onze oplossingen voor ICT Security en informatiebeveiliging hebben zich bewezen in de praktijk. Dit zijn projecten om trots op te zijn! Bekijk alle cases

 

YoungCapital

YoungCapital geniet van flexibiliteit met een hardwarelevering op maat

Met de inzet van de juiste hardware standaardiseert YoungCapital haar werkplekken en kunnen alle werknemers flexibel werken.

Bekijk deze case

Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CTA - Neem contact op voor de proactieve monitoring van jouw ICT-omgeving