IT-security

Een veilige ICT-omgeving is van strategisch belang en essentieel voor de primaire processen van je organisatie. Wij zorgen ervoor dat jij controle hebt én houdt over jouw IT-security. Met integrale veiligheidsoplossingen spelen we gericht in op generieke en specifieke risico’s.

Bedreigingen voor je ICT-omgeving worden steeds zwaarder en hebben daardoor meer impact. Systemen moeten up-to-date zijn met goede ICT-beveiliging. Maar bewustwording onder medewerkers is minstens zo belangrijk. Van alle beveiligingsfouten wordt namelijk 95 procent veroorzaakt door menselijk handelen. De mensen binnen je organisatie zijn de essentiële schakel binnen IT-security.

Het succes van organisaties wordt steeds meer afhankelijk van een waterdichte beveiliging tegen bedreigingen en aanvallen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor het optimaal beveiligen van jouw ICT-omgeving. Door de infrastructuur, toegankelijkheid en kwetsbaarheid in kaart te brengen bepalen we samen een strategie voor de IT-security en informatieveiligheid om beschermd te zijn én te blijven. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we jouw securityomgeving volledig inrichten, van strategisch beleid tot uitvoering.

IT-security

Onze partners


Cisco
VMware

Onze aanpak voor IT-security

Onze ICT-beveiliging is efficiënt en aangepast aan de behoeften van jouw organisatie.

Betrouwbare basis

ICT-security als strategische bescherming van je organisatie.

Continuïteit

Oplossingen zijn ondersteunend aan bedrijfsprocessen.

Integraal partner

Advies, implementatie en training of coaching van medewerkers.


IT-security in de praktijk

Onze oplossingen voor IT-security en informatiebeveiliging hebben zich bewezen in de praktijk. Dit zijn projecten om trots op te zijn! Bekijk alle cases