Je IT-beheer uitbesteden

Het team van Acknowledge heeft ruime ervaring in het leveren van op maat gemaakte IT-oplossingen en -diensten aan allerlei verschillende soorten organisaties. Hierdoor zijn wij in staat problemen op te lossen en te werken met complexe IT-infrastructuren. We zijn er trots op dat we nauw samen mogen werken met onze klanten en hen daardoor op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die passen bij hun specifieke behoeften en doelen. We begrijpen dat elk bedrijf anders is en een unieke IT-infrastructuur heeft. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om een proactieve benadering te hanteren bij het beheren van de IT-infrastructuur van onze klanten. Door constant te monitoren kunnen we potentiële problemen identificeren en aanpakken voordat ze zich voordoen. Dit vermindert de kans op uitvaltijd en minimaliseert het risico op verlies van gegevens.

Uitgebreide mogelijkheden

Onze experts op het gebied van netwerkbeheer weten alles van lokale netwerken, wifi-netwerken en VPN’s. We bieden ook allerlei cloudoplossingen, inclusief advies over de juiste cloudoplossingen voor een organisatie en de migratie van bestaande IT-infrastructuren naar de cloud. Organisaties die behoefte hebben aan een hogere mate van beveiliging als ze hun IT-beheer uitbesteden kunnen een beroep doen op onze cybersecuritydiensten. Deze bieden onder meer bescherming tegen malware, phishing en ransomware. We bieden onze klanten ook ook managed services aan, waarbij we het volledige IT-beheer van een bedrijf op ons nemen. Dit betekent dat onze experts je systemen monitoren en problemen oplossen, zodat organisaties zich volledig kunnen blijven concentreren op hun kernactiviteiten.

Veel gestelde vragen

Wat houdt IT-outsourcing van Acknowledge in?
IT-outsourcing is het proces waarbij een organisatie haar IT-activiteiten, zoals softwareontwikkeling, onderhoud van IT-infrastructuur en technische ondersteuning, geheel of gedeeltelijk uitbesteedt aan een ICT-partner. Hierdoor kan de organisatie zich concentreren op zijn kernactiviteiten, terwijl de IT-activiteiten worden uitgevoerd door onze specialisten die over de nodige ervaring en expertise beschikken. ICT-outsourcing heeft veel voordelen, zoals kostenbesparing, toegang tot gespecialiseerde kennis en vaardigheden, verbeterde flexibiliteit en schaalbaarheid en verminderde operationele risico’s.

Kan Acknowledge ook aangepaste IT-oplossingen leveren die passen bij de behoeften van mijn organisatie als ik mijn IT-beheer aan jullie uitbesteed?
Bij Acknowledge leveren we op maat gemaakte IT-oplossingen en -diensten die passen bij de specifieke behoeften van elk bedrijf. We werken nauw samen met onze klanten om hun IT-behoeften te begrijpen en bieden hen vervolgens oplossingen die passen bij hun doelstellingen en budgetten.

Kan Acknowledge voldoen aan de nalevingsvereisten van mijn organisatie als ik mijn IT-beheer aan jullie uitbesteed?
We hebben een diepgaand begrip van de nalevingsvereisten die van toepassing zijn op verschillende bedrijfssectoren. We werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun IT-infrastructuur voldoet aan alle relevante regelgevingen, zoals de AVG en ISO-normen. Daarnaast zijn onze cybersecuritydiensten ontworpen om organisaties te beschermen tegen de steeds veranderende bedreigingen van cybercriminaliteit.