Cloud voor bedrijven

De cloud biedt veel mogelijkheden voor bedrijven. Maar nog niet elke organisatie weet hoe ze cloud computing optimaal kunnen inzetten om hun bedrijfsdoelen te bereiken. Als onafhankelijk cloudspecialist kijken we graag met je mee welke clouddiensten jouw organisatie maximaal kunnen ondersteunen.

Veel organisaties maken de stap naar de cloud voor bedrijven omdat dit zorgt voor meer beschikbaarheid, flexibiliteit en wendbaarheid. Zo kunnen ze sneller inspelen op veranderingen binnen de eigen organisatie en hun industrie. Maar waar bedrijven vroeger kozen voor één clouddienst voor hun totale ICT-behoeften, wordt tegenwoordig vaker gebruik gemaakt van puntoplossingen die gericht zijn op de wensen van een specifiek bedrijfsonderdeel. Hoe navigeer je door alle mogelijkheden van cloud computing? Een ICT-dienstverlener met kennis en ervaring kan je daarbij helpen.

Sommige organisaties brengen een deel van hun ICT al onder in de cloud, maar vragen zich af of ze op de goede weg zitten. Andere organisaties zijn al volop actief in de cloud, maar zijn op zoek naar vernieuwing of uitbreiding. Waar je ook staat, wij helpen jouw organisatie met het bepalen van de juiste stappen op weg naar de cloud. Samen formuleren we je ICT-doelstellingen, inventariseren de huidige situatie en kiezen de meest geschikte oplossing. Zo zorgen we dat onze clouddiensten aansluiten op de specifieke en functionele behoeften van jouw organisatie, van advies tot uitvoering.

Cloud voor bedrijven

Onze partners


Microsoft
Carbonite
Veeam
NorthC Datacenters

Onze aanpak voor de cloud

Organisaties kunnen bij ons terecht voor een eerlijke en flexibele aanpak van de cloud.

Eerlijk over de cloud

We zijn eerlijk over de voordelen, maar vertellen je ook de aandachtspunten.

Advies op maat

Onze combinatie van oplossingen is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Expertise

Functionele ondersteuning met onze jarenlange ervaring binnen cloud.


De cloud voor bedrijven

Onze clouddiensten zijn aangepast op de functionele behoeften, (ICT-)toekomstvisie en manier van werken binnen jouw organisatie.

Multi-cloud

Efficiënter werken en een hogere klantbeleving dankzij de mogelijkheden van de multi-cloud. Lees meer...

Hybride cloud

Combineer private en public cloud om over het beste van twee werelden te beschikken. Lees meer...

Public cloud

Publieke cloudleveranciers als Azure en Amazon hosten onze servers, omgevingen, applicaties en workloads. Lees meer...

Private cloud

Beschik over je eigen virtuele omgeving voor jouw data en applicaties. Lees meer...


Clouddiensten in de praktijk

Onze ICT-oplossingen voor de cloud hebben zich keer op keer bewezen. Dit zijn onze projecten om trots op te zijn! Bekijk alle cases