IT-werkplek

Een goede IT-werkplek vergroot het werkplezier, waardoor de medewerkerstevredenheid stijgt en de productiviteit omhooggaat. Wij zorgen dat de ICT-producten op jouw werkplekken naadloos aansluiten op de behoeften van je organisatie en je medewerkers.

Werknemers zijn zich steeds bewuster van de invloed van de producten op hun IT-werkplek op het werkplezier. Ze stellen hogere eisen en willen altijd en overal kunnen werken. Bovendien vragen eindgebruikers zakelijk om dezelfde technologie die ze in hun privéleven toepassen. Als organisatie moet je meebewegen met deze trend. Tevreden en productieve medewerkers zorgen immers voor betere resultaten.

Maar waar begin je? Als het gaat om zakelijke ICT-producten en de beschikbaarheid zijn er ontzettend veel zaken waar ICT-managers rekening mee moeten houden. Zo heeft niet elke medewerker dezelfde functionele behoeften als het gaat om de werkvoorzieningen. De werkplek moet medewerkers vooral in staat stellen altijd prestaties te leveren, of het nu onderweg is of op kantoor. Wij helpen je integraal bij het samenstellen en up-to-date houden van de werkplekken en devices van je medewerkers. Hierbij houden we rekening met de eindgebruikers. Zo bieden we een IT-werkplek op maat: van advies tot installatie.

IT-werkplek

Onze partners


Dell EMC
Citrix
Microsoft
HP Enterprise

Onze aanpak voor de ICT-werkplek

Met onze aanpak van werkplek-ICT ondersteunen we al veel organisaties in hun productiviteit.

Integrale ondersteuning

Van installatie en inrichting tot het afvoeren van de oude hardware en compleet werkplekbeheer.

Kwalitatieve ICT

Onze ICT-middelen zijn altijd van topkwaliteit. Onze partners zijn gecertificeerde topmerken.

Persoonlijke webshop

Nieuwe ICT-producten bestel je makkelijk via een persoonlijke webshop met autorisatieworkflow.


Zakelijke ICT-producten in de praktijk

Onze ICT-oplossingen voor werkplekken hebben zich bewezen in de praktijk. We zijn trots op deze projecten! Bekijk alle cases

 


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?