Als jarenlange dienstverlener in hardware leverde Acknowledge alle nieuwe monitoren van Stater. Zo kunnen de medewerkers nóg efficiënter werken.


De samenwerking is altijd goed geweest. Acknowledge is klantvriendelijk en we worden er goed behandeld.

Alain van der MeerSysteemmanager bij Stater

Als een van de grootste hypothecaire dienstverleners in Nederland ondersteunt Stater haar klanten bij het gehele hypotheekproces. Ze richten hun processen zo efficiënt mogelijk in om bij te dragen aan het succes van hun klanten. Een belangrijke voorwaarde is dat de medewerkers van Stater altijd goed kunnen werken. Krachtige en passende hardware is hiervoor onmisbaar. “Stater vertrouwt al jarenlang op Acknowledge voor de levering van hun hardware. Recent hebben we nog zo’n 1.200 monitoren vervangen, inclusief testen, aansluiten en afvoeren van oude monitoren”, vertelt André van Geffen, consultant bij Acknowledge.

Partner in hardware

De relatie tussen Stater en Acknowledge gaat meer dan tien jaar terug. Voorheen waren alle afdelingen van Stater ondergebracht in vier verschillende kantoorpanden. Om de samenwerking te bevorderen verhuisden alle afdelingen in 2008 naar hetzelfde gebouw. Toen is ook besloten om één hardwareleverancier te kiezen. Omdat de beheerafdeling al contact had met Acknowledge werden wij de standaardleverancier in hardware. “Acknowledge kwam als een van de voordeligste uit de bus. Maar uiteindelijk ging het bij ons ook om het vertrouwen. We hebben altijd prettig met Acknowledge samengewerkt. Bovendien is afspraak ook echt afspraak. Je krijgt meteen een antwoord op je mailtje en hoeft niet lang te wachten”, vertelt Erik Kops, systeemmanager bij Stater. Zijn collega Alain van der Meer sluit zich hierbij aan: “De samenwerking is altijd goed geweest. Acknowledge is klantvriendelijk en we worden er goed behandeld. Ik ken André ook al zolang we met Acknowledge samenwerken.”

Standaardleverancier van betrouwbare hardware

Gelijkwaardige monitors voor alle medewerkers

Dienstverlening van hoge kwaliteit

Grondig testen

Een van de uitdagingen bij Stater was het gebruik van een grote hoeveelheid verschillende beeldschermen. Ze namen contact op met André om alle monitoren te vervangen door één geschikte variant. André: “We hebben samen met HP een aantal testmodellen geleverd bij Stater. Zo konden zij zelf de nieuwe standaard bepalen.” Er werden drie verschillende modellen getest: een basisoptie, een model met een webcam voor conference calls en een luxer model van 24 inch. Uiteindelijk is de keuze op de luxe optie gevallen. Alle werkplekken van Stater zijn nu voorzien van twee gelijkwaardige monitoren. “De monitoren zijn in twee partijen geplaatst. Op donderdag en vrijdag werden de dozen al klaargezet bij de bureaus. Gelukkig waren de medewerkers hier op tijd over geïnformeerd via intranet, dus de overlast was nihil”, vertelt Erik. Er waren twee zaterdagen voor nodig om alle monitoren te plaatsen bij Stater. Alain: “Acknowledge regelde het hele logistieke proces. De monitoren zijn netjes verpakt bij ons geleverd, geïnstalleerd en getest. De oude monitoren en het verpakkingsmateriaal werden bovendien goed afgevoerd. Als we dit zelf hadden moeten doen waren we er zeker twee tot drie maanden mee bezig geweest.”

Tevreden klant

Hoewel Acknowledge de vaste hardwarepartner van Stater is, wordt per project bekeken wie de meest geschikte leveranciers zijn. “Onze afdeling Inkoop zoekt vaak uit wat de beste financiële optie is voor een levering. Dat gaat wel altijd in samenspraak, want wij moeten er natuurlijk wel achter staan. Voor ons is het fijn om met Acknowledge zaken te doen, omdat ze al lang leverancier zijn”, vertelt Erik. Hier sluit Alain zich bij aan: “Wij zijn in de basis echte techneuten en laten het commerciële gedeelte aan Inkoop over. Maar we zijn heel tevreden over onze samenwerking met Acknowledge in de afgelopen jaren.” Acknowledge krijgt van Stater dan ook een dikke acht voor de dienstverlening!

Integrale dienstverlening onmisbaar bij het vervangen van 1.200 monitoren bij Stater