Direct aan de slag

Je digitale werkplek is ingericht en de gloednieuwe werkplekken staan klaar voor gebruik. Nu kun je direct zonder enig probleem aan de slag! Of toch niet? Nieuwe technologieën vragen om een verandering in de dagelijkse manier van werken. Als je niet op tijd (of zelfs helemaal niet) wordt meegenomen in deze verandering, dan blijf je mogelijk met vragen zitten. Welke vernieuwingen kan ik verwachten? En wat is de invloed van de veranderingen op mijn werk? Met de juiste strategie voor IT-adoptie in de zorg wordt de nieuwe technologie omarmd. Hierdoor ben je productiever én ervaar je een stuk meer plezier in je werk!

Wat hebben je medewerkers nodig?

Het creëren van draagvlak bij medewerkers gaat vaak veel verder dan het uitdelen van handleidingen en het geven van trainingen. Het is misschien nog wel belangrijker dat de functionaliteiten van de nieuwe digitale werkplek goed aansluiten op de wensen van werknemers. Zij zijn tenslotte degenen die ermee aan de slag gaan. Onze adoptiestrategie is daarom altijd gebaseerd op de huidige situatie én de behoeften van jouw organisatie.

De focus op adoptie gecombineerd met de kennis en ervaring die Acknowledge heeft in de zorg gaven me gewoon een goed gevoel.”

Michiel BaelemansStrategisch ICT-adviseur bij SOVAK

Een frisse blik

Waarschijnlijk heb je als zorgorganisatie niet veel ervaring met het introduceren van een nieuwe manier van werken. Wij wel! IT-adoptie in de zorg is voor ons geen onbekend terrein. Als ‘vreemde ogen’ kijken we met een frisse blik naar jouw organisatie. We benaderen de verandering vanuit de technologische, de functionele én de menselijke kant. Zo houden ook we rekening met de medewerkers die uiteindelijk met de nieuwe technologieën aan de slag gaan.

De perfecte combinatie

Met een combinatie van leermiddelen die past bij jouw organisatie zorgen we ervoor dat je direct aan de slag kan met de nieuwe technologieën. De communicatie start al vanaf het begin van het project en gaat zelfs door wanneer ons werk erop zit. Zo betrekken wij de enthousiastelingen van jouw organisatie bij het proces, zodat zij anderen inspireren als ambassadeurs van de verandering.

Direct aan de slag
Direct aan de slag