De start van jouw werkdag

Wil je graag vanuit één centrale plek jouw werkdag beginnen? Met ons intranetportaal is dat mogelijk! Check het laatste organisatienieuws, zoek gemakkelijk naar info over je nieuwe collega en open direct de belangrijkste zorgapplicaties met één klik. Het intranet sluit helemaal aan op de behoeften van de zorg, maar natuurlijk richten we het zo in dat het past bij de wensen van jouw organisatie.

Nieuwsoverzicht

Op de homepage van het portaal lees je ’s ochtends meteen het laatste nieuws van de organisatie en andere afdelingen. Door likes te geven en reacties te plaatsen laat je jouw betrokkenheid zien. Intranet wordt zo het sociale hart van je zorgorganisatie. Berichten kunnen geplaatst worden door de interne communicatieafdeling of zelfs door medewerkers zelf. Door middel van filters vind je eenvoudig oudere nieuwsberichten terug. Wil je helemaal niks meer missen? Stel dan de automatische pushberichten in om een melding te krijgen op jouw telefoon wanneer een nieuw bericht is geplaatst.

Ga je werkdag goed van start via het intranetportaal voor de zorg - zorgprotocollen

Organisatie

Ook deze pagina wordt ingericht volgens de wensen en behoeften van jouw organisatie. Maak je graag gebruik van een organogram waarin je kunt doorklikken om meer informatie over een afdeling te krijgen? Of bied je liever een overzicht aan van documenten met een organisatiebreed belang, zoals het personeelsbeleid, zorgprotocollen, sjablonen of informatie over de onboarding? Het kan allemaal!

Zorgprotocollen

Je navigeert gemakkelijk naar de juiste zorgprotocollen via de verschillende categorieën óf door gebruik te maken van de zoekbalk. En natuurlijk zijn ze ook goed te bekijken en bewerken op mobiel. Zo heb je het juiste protocol áltijd bij de hand! Per document zie je in een oogopslag de belangrijkste informatie. Elk zorgprotocol wordt gekoppeld aan een specialist, zodat je weet bij wie je terecht kunt wanneer je nog vragen hebt. Beheerders van het protocol krijgen een melding wanneer het document bijna verloopt, zodat het altijd up-to-date is.

Je hebt leveranciers en je hebt partners. Acknowledge denkt mee en durft ook kritisch te zijn, kernmerken van een echte partner!”

Michiel BaelemansStrategisch ICT-adviseur bij SOVAK

Afdelingen

Misschien vraag je jezelf soms af waar jouw collega’s van een andere afdeling zich mee bezig houden. In het intranet voor de zorg krijgt elke afdeling in je organisatie een eigen plek om zichzelf voor te stellen. Wie zijn ze? En waar werken ze elke dag aan? Je leest het in de introductie op de afdelingspagina. Voeg hier foto’s van alle collega’s op de afdeling en een bibliotheek met de belangrijkste documenten aan toe en je bent direct op de hoogte van de belangrijkste informatie van elke afdeling.

Ga je werkdag goed van start via het intranetportaal voor de zorg - trainingen en opleidingen

Collega’s

Soms ben je op zoek naar iemand met een speciale expertise of wil je contact opnemen met die collega die je eerder sprak bij de koffieautomaat. Je vindt ze gemakkelijk terug door in het portaal te zoeken op voornaam, achternaam, functie of afdeling. En dankzij de profielfoto’s heb je gelijk een gezicht bij de naam! Je kunt de informatie zelfs aanvullen met extra velden, zoals hobby’s, opleidingen en LinkedIn-gegevens. En contact zoeken met een collega is helemaal makkelijk doordat je direct doorklikt naar de chat in Microsoft Teams.

Trainingen en opleidingen

Dit is dé plek voor persoonlijke ontwikkeling! Vraag eenvoudig een opleiding of cursus aan via een geautomatiseerd formulier en bekijk welke interne cursussen of webinars worden aangeboden. Ook communicatie- en instructiematerialen rondom ICT-veranderingen breng je vanaf nu gemakkelijk samen op één plek. Maakt jouw organisatie gebruik van een externe lesaanbieder? Via een link klik je direct door naar het externe platform. Zo draagt intranet voor de zorg bij aan een leven lang leren!