Digitale werkplek

Plaats- en tijdonafhankelijk werken vraagt om een mobiele strategie met meer flexibiliteit voor werkgever én werknemer. De digitale werkplek zorgt ervoor dat jouw medewerkers de juiste digitale tools altijd en overal ter beschikking hebben om jouw klanten te bedienen. Zo zet je als organisatie de klant centraal en speel je beter in op de behoeften van je doelgroep.

Een goede digitale werkplek stelt gebruikers in staat om altijd en overal op een moderne en prettige manier (samen) te werken. Dankzij het sociaal intranet zijn het belangrijkste nieuws en de interne systemen van de organisatie op één plek gecentraliseerd. Met veel aandacht voor de veiligheid krijgen werknemers snel en gemakkelijk toegang tot hun online werkplek. Samenwerken op afstand wordt bovendien een stuk gemakkelijker door de inzet van chats, videocommunicatie en realtime samenwerken in documenten.

De Acknowledge digitale werkplek is een integrale dienst op basis van Microsoft 365 waarmee eindgebruikers volledig digitaal kunnen (samen)werken. Via één centrale omgeving wordt alles wat medewerkers nodig hebben om goed te kunnen presteren en klanten goed van dienst te zijn bij elkaar gebracht. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke tools en processen verbeteren de productiviteit. Onze digitale werkplek sluit volledig aan op de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers, maakt flexibel werken mogelijk en zorgt voor een verbeterde werknemerservaring.

Digitale werkplek

Onze partners


Microsoft
Dell EMC
Citrix
HP Inc.

Onze aanpak voor de digitale werkplek

Met de inzet van de juiste digitale middelen creëren we de beste digitale werkplek voor jouw organisatie.

Communicatie en samenwerking

Samenwerken in documenten, videomeetings en chats verbetert de communicatie.

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

De inzet van laagdrempelige technologie en de juiste informatie voor eindgebruikers.

Eenvoudiger applicatielandschap

Geld besparen door alleen applicaties aan te bieden die écht worden gebruikt.


De digitale werkplek in de praktijk

Onze digitale werkplek heeft zich bewezen in de praktijk. Lees hier de ervaringen van onze klanten! Bekijk alle cases