ICT-bedrijf voor Middelburg en omstreken

Een persoonlijke aanpak in een digitale wereld vol enen en nullen, kan dat? Bij tal van ICT-bedrijven voor Middelburg en omgeving lijkt dat een vrijwel onmogelijke opgave. Niet bij Acknowledge. Wij zetten tijdens onze werkzaamheden niet alleen maar het ICT-aspect centraal, maar hebben ook oprechte interesse in de mensen die uiteindelijk met de door ons geleverde ICT-oplossingen aan de slag gaan. Mede door deze gerichte aanpak zijn we in staat om aan elke organisatie maatwerk te leveren, wat in de regel tot een verhoogde productiviteit en een betere workflow leidt. Maak kennis met ons ICT-bedrijf in de regio Middelburg!

  • TD Synnex
  • Microsoft
  • Pure Storage
  • Dell Inc

Flexibiliteit bij het creëren van nieuwe werkplekken

Dat we volop aandacht voor je personeelsleden hebben blijkt ook duidelijk op de momenten dat we nieuwe (digitale) werkplekken in organisaties creëren. In tegenstelling tot andere IT-bedrijven in Middelburg plaatsen we niet zomaar wat nieuwe computerapparatuur voor je werknemers. In plaats daarvan geven we ook in dit geval de voorkeur aan een persoonlijke benadering. Samen met de consultant van ons IT-bedrijf voor Middelburg inventariseren we eerst waar echt behoefte aan is. Dat kan per organisatie namelijk enorm verschillen. Zeker als je beseft dat het tegenwoordig allang niet meer vanzelfsprekend is dat iedereen op kantoor aanwezig is om (samen) te werken. We realiseren in dat kader veilige oplossingen, die desgewenst ook probleemloos thuis en op andere locaties werken mogelijk maakt.

Uitgebreide IT-beheermogelijkheden

Ongeacht de digitale infrastructuur van je onderneming, ongehinderd kunnen blijven werken is zonder twijfel het belangrijkste speerpunt binnen je organisatie. Acknowledge zorgt er graag voor dat al je bedrijfsprocessen op rolletjes blijven lopen en dat de workflow niet door externe hackers wordt verstoord. Om dat mogelijk te maken bieden we je een uiterst flexibele vorm van IT-beheer aan. Je hebt daarbij de keuze om het volledige beheerpakket aan ons over te dragen of een samenwerking te realiseren tussen je eigen systeembeheerder en eentje die je parttime of fulltime via ons detacheert. Uiteraard kunnen we je ook maatwerk op het vlak van IT-security bieden, waarbij we integrale veiligheidsoplossingen combineren die naadloos aansluiten op de software die je personeel dagelijks gebruikt.

IT-bedrijf in Middelburg met een eigen internetbureau

Naast het intern verbeteren van de ICT-mogelijkheden binnen je organisatie zijn we ook in staat om je externe digitale communicatie te optimaliseren. Onder de vlag van Acknowledge is namelijk ook ons online bureau Comaxx actief. Natuurlijk bieden we je ook in dit geval allround mogelijkheden, want ons internetteam bestaat uit designers, technici én online marketeers. Gezamenlijk zorgen ze er graag voor dat je website of webshop er prachtig uitziet en optimaal functioneert. Daarnaast hebben onze marketeers de actuele kennis in huis om de populariteit van je webstek enorm te vergroten, zodat je op aanmerkelijk meer aandacht van (potentiële) klanten kunt rekenen.


Lees de technologieblog

Regelmatig delen onze experts hun kennis en ervaring in relevante blogs. Van cloud tot IT-security en van de digitale werkplek tot Software as a Service: alle IT-onderwerpen komen aan bod. Zo blijven we onze klanten continu informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van technologie. Bekijk alle blogs

3 minuten leestijd

Til ICT-beheer naar een hoger niveau met software voor servicemanagement

Lees meer
3 minuten leestijd

IT-monitoring is onmisbaar voor een succesvolle organisatie

Lees meer

Het ICT-bedrijf voor Middelburg met allround service

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden die Acknowledge je biedt enorm groot. We durven daarom gerust te stellen dat we het meest veelzijdige ICT-bedrijf van Middelburg en omstreken zijn. We gaan ook graag voor jouw organisatie aan de slag. Weet je nog niet goed wat we voor je zouden kunnen betekenen? Geen punt. Nodig dan eerst onze ICT-consultant uit voor een inventarisatie en aansluitend onafhankelijk deskundig ICT-advies. Het team van Acknowledge gaat altijd voor duurzame klantrelaties, door op een open een eerlijke manier zaken te doen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat we je op slinkse wijze allerlei overbodige, dure producten en diensten aan proberen te smeren. Acknowledge staat positief bekend om haar betrouwbaarheid. En dat imago houden we graag in stand.


ICT-bedrijf in de regio

Acknowledge biedt ICT-dienstverlening in Zuid-Nederland vanuit kantoren in Goes en de omgeving Eindhoven.

Vestiging in Goes

Acknowledge is een ICT-bedrijf met een sterke reputatie in Zuid-Nederland. Vanuit onze strategische locatie in Goes bedienen we bedrijven in Middelburg en de rest van Zeeland. Onze specialisten in Goes zijn goed bekend met de specifieke behoeften van bedrijven in de regio en kunnen dankzij de nabijheid snel en efficiënt ondersteuning bieden. Lees meer

Hoofdkantoor in Eindhoven

Ons hoofdkantoor bevindt zich in de buurt van Eindhoven. Vanuit deze dynamische locatie ontwikkelen en leveren wij geavanceerde IT-oplossingen aan bedrijven in heel Zuid-Nederland. Met Acknowledge haal je niet alleen de nieuwste technologie in huis, maar ook een betrouwbare partner die jouw zakelijke behoeften begrijpt en ondersteunt. Lees meer