Acknowledge Health

Door zinvolle technologische innovaties te realiseren versterk je de kwaliteit van de zorgverlening. Het succesvol inzetten van zorginnovatie vraagt om een verbinding tussen zorg en technologie. Het team van Acknowledge Health heeft de specialisten met de juiste ervaring in huis.


Innovation as a Service

Door een unieke combinatie van diensten en oplossingen te bieden aan onze klanten helpen wij mensen en organisaties bij het verbeteren van hun vitaliteit, gezondheid en zorgverlening. Ons unieke team heeft zowel zorginhoudelijk ervaring als technologische kennis. Doordat we ons kunnen inleven in zorgprocessen én de techniek achter innovaties kennen, vinden we de best passende oplossing voor onze klant. Bovendien werken we samen met gedreven experts en marktleiders in de technologie.

Bij het creatieve proces dat leidt tot innovatie zijn vaak veel partijen betrokken. Dit vraagt om een zekere mate van organisatie en een passende structuur. Wij helpen klanten met het voeren van de regie over innovatie. Ons team overziet het gehele innovatietraject, van innovatiestrategie tot draaiende technologie. We vertalen de behoeften van onze klant naar een plan van aanpak dat past bij hun organisatie. Maar daar stopt het niet! We realiseren procesaanpassingen en begeleiden en ondersteunen organisaties met onze beheer- en productdiensten in de volledige realisatie van het project.


Onze aanpak

Met onze aanpak slaan we een brug tussen technologische innovaties en de zorg.

Leren

Het lerend vermogen verhogen en innovatie en procesborging effectief toepassen.

Adviseren en innoveren

De behoefte achter de vraag identificeren en organisaties wegwijs maken in technologie.

Regisseren en organiseren

Innoveren door te organiseren binnen een passende structuur en hulp bij kaderstelling en regievoering.

Ontwerpen en ontwikkelen

Samenwerken met marktleiders en gedreven experts om een passend concept samen te stellen.


Onze innovaties in de praktijk

Benieuwd waar onze samenwerkingen in de zorg toe hebben geleid? Lees over de projecten waar we trots op zijn! Bekijk alle cases

ZorgSaam-logo

Proactieve ondersteuning van eindgebruikers bij de Windows-migratie van ZorgSaam

Dankzij de inzet van de juiste communicatiemiddelen verliep de Windows-migratie van ZorgSaam soepel en is de informatieveiligheid gegarandeerd.

Bekijk deze case
Severinus

Meer flexibiliteit en productiviteit bij Severinus door de uitrol van HP-werkplekken

De HP-werkplekken van Acknowledge leveren de basis voor de zorgverlening van Severinus. Zo kunnen de werknemers nog flexibeler en dichter bij de cliënt werken.

Bekijk deze case

Onze expertises

Door ons te specialiseren bieden we een dienstverlening met waardevolle impact.

Betrouwbare communicatie met cliënt en patiënt

Er komt steeds meer integrale zorgverlening met de patiënt of cliënt als centraal regisseur. Dit type zorg vraagt om gemakkelijk beschikbare en betrouwbare informatie en snel contact tussen zorgverleners. Wij bieden drie diensten voor optimale patiëntcommunicatie: website zorginstelling, Infor-Med en VisitU.

Vernieuwing succesvol inbedden in dagelijkse zorgprocessen

Om nieuwe werkprocessen in de zorg goed te laten inbedden is een intensieve afstemming nodig tussen zorgprofessionals, de cliënt of patiënt en ondersteunende diensten, zoals ICT en leveranciers. Wij leveren veranderingsgericht project- en programmamanagement voor complexe projecten, zoals VIPP-programma's.

Grip krijgen én houden op de informatievoorziening

Het herkennen, oplossen en borgen van knelpunten bij de risicobeheersing van informatievoorziening raakt alle lagen, van infrastructuur tot beleid. Wij adviseren, analyseren en begeleiden op elk van deze vlakken. Met QuickScans en PEN-testen herkennen we knelpunten die leiden tot verbetertrajecten en structurele borging.


Ons team

Vanuit verschillende disciplines brengen we slimme innovaties bij onze klanten. Dit zijn de mensen achter Acknowledge Health.