Webinar KnowBe4 en Acknowledge

Webinar privacy- en security-awareness met KnowBe4

Acknowledge maakt gebruik van KnowBe4, een trainingsplatform voor privacy- en security-awareness. Via interactieve trainingen en gesimuleerde phishingaanvallen leren werknemers alerter te zijn op securityrisico’s. Het trainingsmateriaal is interactief en afwisselend, met video’s, games en nieuwsbrieven. Hierdoor groeit het bewustzijn van de medewerkers in je organisatie. Onmisbaar, omdat zij de belangrijkste schakel vormen in cybersecurity. Het platform biedt bovendien inzicht in het huidige beveiligingsbewustzijn binnen je organisatie en hoe dit verbetert als gevolg van de trainingen en simulaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan voor ons webinar op dinsdag 28 mei om 11:00 uur. In samenwerking met KnowBe4 presenteren we het platform tijdens een interessante demo. Hans Willemsen (KnowBe4) laat zien hoe het platform ervoor zorgt dat securityrisico’s laagdrempelig worden verkleind met privacy- en security-awareness.


Veel gestelde vragen

Acknowledge organiseert het webinar in samenwerking met partner KnowBe4. De demo wordt gegeven door Hans Willemsen van KnowBe4.

Jazeker! Meld je aan voor het webinar, dan ontvang je na afloop de opname in je mailbox.

Maar liefst 95 procent van de securitydreigingen is te herleiden naar een menselijke fout. Mensen zijn dus de belangrijkste schakel in jouw cybersecurity.