Atera

Met deze uitgebreide software worden de prestaties van alle endpoints, servers en netwerkapparatuur van jouw IT-infrastructuur gemonitord, ongeacht of deze op Windows- of Mac-systemen draaien. Deze vorm van monitoring biedt inzicht in de status van de verschillende apparaten en softwaretoepassingen, inclusief informatie over de beschikbare resources, updates, patches en eventuele storingen. Dit soort informatie kan in realtime worden gevolgd en gerapporteerd, zodat een IT-beheerder snel kan handelen bij eventuele problemen. Met behulp van Atera-monitoring worden ook software-updates en patches op afstand uitgevoerd. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte oplossing van eventuele problemen.

NinjaRMM

Deze vorm van alternatieve monitoring is een endpoint-oplossing waarmee je de prestaties van jouw IT-infrastructuur monitort. Met dit alternatief kunnen alle endpoints, zoals laptops en werkstations, worden gemonitord, ongeacht waar deze zich bevinden. De software biedt je inzicht in de status van de verschillende apparaten en softwaretoepassingen, inclusief informatie over de beschikbare resources, updates, patches en eventuele storingen. Ook in dit geval wordt deze informatie in realtime gevolgd en gerapporteerd. Dit zorgt er mede voor dat IT-beheerders snel in kunnen grijpen als er problemen opdoemen. Net als bij Atera-monitoring kunnen software-updates en patches snel en efficiënt op afstand worden uitgevoerd.

LogicMonitor

Deze alternatieve oplossing voor monitoring op basis van Software as a Service (SaaS). Je kunt er cloudomgevingen en hybride IT-omgevingen mee monitoren, inclusief infrastructuur, netwerken en applicaties. De software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het inzichtelijk maken van de prestaties van je IT-omgeving en het rapporteren van incidenten en problemen. Dankzij de praktische schaalbaarheid van de SaaS-oplossing groeit deze gemakkelijk met de behoeften van je organisatie mee, zodat de monitoringomgeving altijd optimaal is afgestemd op de omvang en complexiteit van je IT-infrastructuur.

Acknowledge Proactieve Monitoring

Acknowledge Proactieve Monitoring (APM) biedt inzicht in de status, prestaties en risico’s van ICT-omgevingen in een organisatie, van routers en servers tot applicaties en bedrijfsprocessen. Hiervoor maakt APM gebruik van dashboards, grafische weergaven (maps) en uitgebreide rapportages. Zo ontstaat een integraal beeld van alle platforms, on-premise of in de private of public cloud. Dankzij deze softwareoplossing krijgen organisaties de mogelijkheid om hun gehele ICT-landschap realtime te monitoren. Zo verkrijgen specialisten inzicht in de beschikbaarheid, prestatie, veiligheid, continuïteit, capaciteit en functionaliteit van hun bedrijfsprocessen, applicaties en onderliggende infrastructuur. Een ICT-afdeling beschikt altijd over de actuele status van alle componenten in ICT-omgevingen die met APM worden gemonitord.

Veel gestelde vragen

Hoe kan Acknowledge mij helpen bij het opzetten van de monitoringomgeving?
Acknowledge kiest de juiste monitoringsoplossing die past bij jouw IT-infrastructuur. Onze experts implementeren en configureren de monitoringomgeving, zodat je snel aan de slag kunt. Acknowledge biedt bovendien ondersteuning bij het gebruik van de monitoringoplossing en helpt bij het optimaliseren van de prestaties van jouw IT-infrastructuur.

Welke monitoringoplossing is het beste voor mijn IT-infrastructuur?
Elke IT-infrastructuur is anders, dus de keuze van de monitoringoplossing hangt af van de behoeften van jouw organisatie. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste monitoringoplossing en de implementatie ervan.

Kan ik van meerdere alternatieve oplossingen voor monitoring tegelijkertijd gebruik maken

?
Ja, het is mogelijk om meerdere monitoringoplossingen tegelijkertijd te gebruiken om de prestaties van je IT-omgeving te monitoren. Acknowledge helpt je bij het implementeren van de juiste monitoringoplossingen voor de verschillende onderdelen van je IT-infrastructuur. Op deze manier krijg je een compleet inzicht in de status van je IT-omgeving en los je problemen snel en efficiënt op. Door meerdere monitoringoplossingen te gebruiken profiteer je bovendien van de unieke eigenschappen van elke oplossing, waardoor je een nog beter beeld krijgt van de prestaties van je IIT-infrastructuur.