Private cloud

De private cloud is vandaag de dag steeds geliefder onder ondernemers. Processen en bestanden worden op een private cloud zakelijk gehost op een speciale server. Deze server is alleen te bereiken door jouw organisatie via een private en beveiligde verbinding.

Een zakelijke private cloud kan worden gehost door een externe cloudaanbieder of on-premise. Er zijn tal van redenen om deze cloudoplossing te kiezen voor jouw organisatie. De complete infrastructuur kan namelijk volledig op maat worden gemaakt. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een on-premise server. Na de aanschaf van de cloud heb je bovendien minder variabele kosten vergeleken met een public cloud.

Een private cloud is heel veilig om mee te werken, omdat gevoelige data verwerkt wordt via een privéverbinding. Wil je graag meer weten over alle voordelen die deze vorm van de cloud te bieden heeft? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor maatwerk? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en ontdek alle opties voor jouw organisatie.

Virtual private cloud

Onze aanpak voor de private cloud

Onze cloudexperts hebben ervaring met alle cloudoplossingen en helpen jouw organisatie graag verder.

Volledig op maat

Een inrichting die is aangepast op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Heel veilig

Jouw gevoelige data wordt extra veilig via een privéverbinding verwerkt.

Eigen beheer

Een infrastructuur die volledig controleerbaar is door jouw ICT-afdeling.