Managed hosting

Maakt jouw organisatie gebruik van een eigen website, webshop of webapplicatie? Dan loop je er waarschijnlijk regelmatig tegenaan dat je veel tijd kwijt bent met configuraties, het aanmaken van back-ups en het optimaliseren van de ICT-beveiliging. Dankzij managed hosting kun je deze zorgen uit handen geven. Dan hoef jij je alleen nog te richten op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

De managed service voor je virtual private server (VPS) zorgt voor een optimale snelheid van je webomgeving. Je kunt bovendien altijd zeker zijn van automatische updates. De technische aspecten van je website, webshop of webapplicatie worden voor je beheerd. We nemen de optimalisatie voor een groot deel uit handen. Een nauwe samenwerking staat hierbij centraal. Managed webhosting vindt dan ook altijd plaats in overleg met jouw organisatie.

Door de managed hosting van jouw online omgeving(en) aan ons team van specialisten over te laten ben je er altijd zeker van dat het beheer van je website, webshop of webapplicatie altijd up-to-date én veilig is. We stemmen de managed webhosting volledig af op jouw online omgeving, zodat deze optimaal presteert.

Managed hosting

De aanpak voor managed hosting

Wij nemen de zorgen over het beheer en onderhoud van jouw hostingplatform van je over.

Snelle VPS-server

Hoge snelheid dankzij een correct gebruik van plugins, javascript, css en afbeeldingen.

Optimale prestatie

De laadtijd van je website, webshop of webapplicaties wordt verkort aan de serverkant.

Altijd up-to-date

Back-ups, configuraties en ICT-security zijn altijd geoptimaliseerd dankzij 24/7 monitoring.