Bedrijfsapplicaties

Er zijn steeds meer bedrijfsapplicaties in de cloud beschikbaar en als deze aan de eisen en behoeften van jouw organisatie voldoen, waarom zou je daar geen gebruik van maken? Geen investeringen in extra hardware, snelle implementatie en gemakkelijk op- en afschalen. Medewerkers zijn mobiel en via de applicaties in de cloud hebben zij 24/7 toegang tot hun gegevens. Handig allemaal, maar er zijn toch een paar zaken waar je op moet letten.

Standaard apps voor bedrijven in de cloud ontlasten de IT-infrastructuur van de organisatie, zijn vaak snel te implementeren en zorgen voor standaardisatie en automatisering van (deel)processen. De juiste applicatie op de juiste plek zorgt voor veel efficiëntie en flexibiliteit op de werkvloer. Voorwaarde is wel dat de applicaties goed integreren met de rest van de bedrijfssoftware. Maak je gebruik van verschillende leveranciers, dan moeten al die applicaties één geheel vormen met jouw backoffice. Onze IT-experts regelen dat voor je!

Bij bedrijfsapplicaties in de public cloud is geen maatwerk mogelijk. Standaard bedrijfsapps hebben meestal niet alle functionaliteiten die voor jouw organisatie vereist zijn. Heb je specifieke eisen of wensen, dan is maatwerk de oplossing. Maatwerkapplicaties kunnen zowel in de cloud als on-premise worden ingezet. Wij zorgen voor de benodigde koppelingen, zodat de applicaties ook feilloos met het backoffice integreren.

Bedrijfsapplicaties

Onze aanpak voor bedrijfsapplicaties

Met onze methode voor integratie werken al je bedrijfsapps optimaal samen.

Volledig op maat

Wij denken met je mee en zorgen dat alle apps integreren met jouw backoffice.

Continuïteit en flexibiliteit

De juiste gebruiksvriendelijke app zorgt voor continuïteit en flexibiliteit op de werkvloer.

Single sign-on

Met slechts één keer inloggen krijgen je toegang tot de verschillende applicaties.