IT-consultancy

Technologie is van groot belang in onze samenleving. Maar door alle snelle ontwikkelingen verliezen veel organisaties het overzicht. Het inwinnen van IT-consultancy kan uitkomst bieden voor bedrijven. Onze IT-consultants leveren ICT-advies op het snijvlak van business, organisatie, ICT en informatiemanagement.

Hoe stel je nou een goede ICT-strategie op? Het belangrijkste is dat je ICT in lijn is met de algehele strategie van je organisatie en de primaire processen ondersteunt. Wij starten het ICT-advies bij de huidige situatie en stellen samen met jou een doel op voor jouw organisatie. Zo begeleiden we bij alle onderdelen van de implementatie van automatiseringsoplossingen. Onze experts koppelen functionele behoeften aan informatievoorzieningen en -systemen en zorgen dat het ICT-beheer wordt geborgd.

Van risicoconsultancy tot Supply Chain Management en van IT-security tot Business Intelligence: wat de uitdagingen binnen je organisatie ook zijn, wij bieden je IT-consultancy over het gehele technologische spectrum. Ons IT-advies is altijd onafhankelijk en deskundig. We kunnen zelfs de complete implementatie van aanpassingen en ICT-projecten verzorgen. Van advies tot installatie, we ondersteunen organisaties over de volledige breedte van ICT.

IT-consultancy

Onze partners


Citrix
VMware
Veeam
NorthC Datacenters

Onze aanpak voor ICT-advies

Met ons ICT-advies leveren we een aantoonbare bijdrage aan het behalen van organisatiedoelen.

ICT-advies op maat

Onze processen en services stemmen we af op jouw organisatie.

ICT als basis

Een sterkere organisatie met doeltreffende ICT-dienstverlening als fundering.

Sterke combinatie

We pakken jouw vraagstukken aan door ons brede aanbod aan expertises te combineren.


ICT-advies in de praktijk

Onze ICT-consultants leveren mooi werk voor onze klanten. Deze praktijkvoorbeelden zeggen alles! Bekijk alle cases

 


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

CTA - Neem contact op