Multi-cloud

On-premise ruimte wordt steeds kostbaarder en schaarser en kleine private datacenters blijken onvoldoende schaalbaar. De multi-cloud is een sterke oplossing voor deze uitdagingen. Met multi-cloud combineren we eenvoudig meerdere public clouds met een private cloud en eventueel een eigen on-premiseomgeving. Er zijn minder (eenmalige) investeringen nodig, waardoor kosten worden verlaagd.

In een multi-cloudomgeving wordt gebruik gemaakt van twee of meer clouddiensten (public, private of hybride). Een multi-cloud is vaak niet eens een bewuste keuze, maar het gevolg van keuzes die tijdens het proces worden gemaakt. Als er bijvoorbeeld veranderingen zijn in het aanbod van oplossingen of wanneer tarieven wijzigen, dan worden keuzes herzien en workloads naar de locatie verplaatst die op dat moment het meest gunstig is.

Voor organisaties die worden gedreven door digitale transformatie is een focus op de corebusiness, mobiliteit van medewerkers, beschikbaarheid, data-analyse, veiligheid en privacy van groot belang. Een dienstverlening die bestaande processen efficiënt ondersteunt zonder ongewenste (tijds)druk op gebruikers te leggen sluit hier perfect op aan. Door de beste clouddiensten te combineren verlaagt multi-cloud de risico’s en kosten, vergroot de flexibiliteit en ondersteunt continuïteit. Zo werkt je organisatie efficiënter én wordt de klantbeleving verhoogd.

Multi-cloud

Onze aanpak voor de multi-cloud

Wij staan als betrouwbare cloudpartner voor uitstekend beheer en snelle expertise. Zo blijft de continuïteit van je organisatie altijd bewaakt.

Volledig op maat

De snelle expertise en on-demand mogelijkheden van een betrouwbare partner.

Continuïteit en flexibiliteit

Verlaging van risico’s, kosten en vertragingen en voorkomen van vendor lock-in.

Single sign-on

Gebruiksvriendelijk en beheersbaar dankzij het centraal beheer van gebruikers.