Health Innovation

Door zinvolle technologische innovaties te realiseren versterk je de kwaliteit van de zorgverlening. Het succesvol inzetten van zorginnovatie vraagt om een verbinding tussen zorg en technologie. Het team van Acknowledge Health Innovation heeft de specialisten met de juiste ervaring in huis.


Innovation as a Service

Door een unieke combinatie van diensten en oplossingen te bieden aan onze klanten helpen wij mensen en organisaties bij het verbeteren van hun vitaliteit, gezondheid en zorgverlening. Ons unieke team heeft zowel zorginhoudelijk ervaring als technologische kennis. Doordat we ons kunnen inleven in zorgprocessen én de techniek achter innovaties kennen, vinden we de best passende oplossing voor onze klant. Bovendien werken we samen met gedreven experts en marktleiders in de technologie.

Bij het creatieve proces dat leidt tot innovatie zijn vaak veel partijen betrokken. Dit vraagt om een zekere mate van organisatie en een passende structuur. Wij helpen klanten met het voeren van de regie over innovatie. Ons team overziet het gehele innovatietraject, van innovatiestrategie tot draaiende technologie. We vertalen de behoeften van onze klant naar een plan van aanpak dat past bij hun organisatie. Maar daar stopt het niet! We realiseren procesaanpassingen en begeleiden en ondersteunen organisaties met onze beheer- en productdiensten in de volledige realisatie van het project.


Onze aanpak

Met onze aanpak slaan we een brug tussen technologische innovaties en de zorg.

Leren

Het lerend vermogen verhogen en innovatie en procesborging effectief toepassen.

Adviseren en innoveren

De behoefte achter de vraag identificeren en organisaties wegwijs maken in technologie.

Regisseren en organiseren

Innoveren door te organiseren binnen een passende structuur en hulp bij kaderstelling en regievoering.

Ontwerpen en ontwikkelen

Samenwerken met marktleiders en gedreven experts om een passend concept samen te stellen.


Onze innovaties in de praktijk

Benieuwd waar onze samenwerkingen in de zorg toe hebben geleid? Lees over de projecten waar we trots op zijn! Bekijk alle cases

Neos en Acknowledge versterken de innovatiekracht dankzij de implementatie van e-health

Door te ondersteunen in het gebruik van e-healthplatform Minddistrict draagt Acknowledge bij aan een grotere zelfredzaamheid van Neos-cliënten.

Bekijk deze case
Logo ORCA

Stichting ORCA en Acknowledge dragen samen bij aan de kwaliteit van acute zorg in Nederland

Met het ontwerp van een kwaliteitsdatabase voor spoedeisende hulp biedt Acknowledge ondersteuning aan ORCA in het verbeteren van de zorgkwaliteit en…

Bekijk deze case

Onze expertises

Door ons te specialiseren bieden we een dienstverlening met waardevolle impact.

Vitaliteit en Sportinnovatie

Behoud van vitaliteit door in te zetten op beweging, gezond gedrag en gepersonaliseerde voeding. Optimalisatie van prestaties, herstel en realisatie van doelgroepspecifieke voeding in de zorg.

Zorginnovatie en Zorg-ICT

Begeleiding van VIPP-programma's, de inzet van VR-toepassingen voor patiënten en het opzetten en faciliteren van Zorg op Afstand. Informatiemanagement, analyse, advies en ondersteuning bij het inzetten van innovaties rond effectieve patiëntcommunicatie.

Gemeentelijke Zorg en Welzijn

Innovatie in het sociaal domein of e-healthprogramma's en ondersteuning van bedrijfsprocessen rond WMO en jeugdwet in gemeenten.


Ons team

Vanuit verschillende disciplines brengen we slimme innovaties bij onze klanten. Dit zijn de mensen achter Acknowledge Health Innovation.