Hyperconverged systemen: dé all-in-one-oplossing voor jouw infrastructuur

2 minuten leestijd
Blog_Hyperconverged

Wanneer jouw organisatie veranderingen ondergaat wil je eigenlijk dat je ICT-infrastructuur meebeweegt. Een schaalbare ICT-omgeving levert namelijk een snellere responsetijd en hogere beschikbaarheid, waardoor kosten worden bespaard. De all-in-one-oplossing ligt in het gebruik van hyperconverged systemen.


Organisaties zetten steeds vaker technologie en data in om beter aan de behoeften van klanten te voldoen en zo te groeien als bedrijf. De ICT-infrastructuur is de basis van deze groei. Traditionele ICT-infrastructuren voldoen echter niet meer aan de eisen van een hedendaagse ICT-afdeling. De basis moet dus mee innoveren. Hier bieden hyperconverged systemen de oplossing!

De kracht van hyperconverged

Een hyperconverged systeem is een vooraf geconfigureerd en gevirtualiseerd serverplatform dat compute-, storage-, networking- en beheersoftware bundelt in één component. Het is speciaal ontworpen om eenvoudig op en af te kunnen schalen. Zo zet je snel en simpel geïntegreerde ICT-oplossingen in voor wisselende workloads en virtuele desktops, remote of op locatie. Doordat je zo bespaart op personeel en vloeroppervlak kun je jouw ICT-kosten verlagen.

Leg een goede basis

Hyperconverged systemen op basis van software-gedefinieerde ICT-infrastructuren bieden een perfecte oplossing voor de ICT-uitdagingen binnen jouw organisatie. Zo behaal je met minder resources meer flexibiliteit en beschikbaarheid en blijf je inspelen op de afhankelijkheid van jouw organisatie op de ICT.

Ontvang direct de gratis hyperconverged whitepaper

Jouw organisatie kan groeien op de basis van een sterke ICT-infrastructuur. Benieuwd of hyperconverged systemen interessant zijn voor jouw organisatie? Je leest er alles over in onze whitepaper.