Wat is ict-outsourcing?

Wat is ICT-outsourcing?

De markt ontwikkelt zich snel en technologie beweegt hierin mee. Daardoor hebben veel bedrijven niet (meer) de kennis en kunde in huis om hun ICT-omgeving zelf te beheren. Technologisch vakbekwame mensen zijn bovendien steeds moeilijker te vinden. Door middel van ICT-outsourcing kunnen organisaties zich weer richten op hun core business. Maar wat is ICT-outsourcing?

Waarom ICT outsourcen?

Door met ICT-outsourcing al je ICT-activiteiten uit te besteden aan een dienstverlener die er verstand van heeft, worden jouw zorgen over je ICT-omgeving volledig uit handen genomen. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie zich volledig kan focussen op haar kernactiviteiten. ICT-outsourcing via een derde partij levert bovendien meer schaalbaarheid op. Door de capaciteit en bezetting flexibeler te beheren betaal je uiteindelijk alleen voor wat je gebruikt.

Wat is ICT-outsourcing bij Acknowledge?

Het kan een grote stap zijn om je ICT gedeeltelijk of volledig uit te besteden bij een externe partij. Wij kijken daarom eerst samen naar de huidige situatie, nemen jouw wensen mee en zorgen ervoor dat deze aansluiten op de bedrijfsdoelen van jouw organisatie. We bieden (werkplek)beheer op afstand of op locatie, 24/7 support en een duidelijk changemanagement. De infrastructuur en netwerkelementen worden in de cloud gezet en door ons beheerd.

We delen onze expertises graag! Daarom schrijven we regelmatig interessante blogs over diverse ICT-onderwerpen. Je leest ze hier!