Wat is collaboration?

Wat is collaboration?

De communicatie en samenwerking binnen jouw organisatie breng je naar een hoger niveau met de juiste integratie van technologieën. Maar wat is collaboration? Door de beste methode van collaboration voor jouw bedrijf te kiezen kunnen jouw medewerkers optimaal samenwerken door middel van verschillende ICT-oplossingen en handige tools.

Met een mobiel device, zoals een laptop of tablet, zijn medewerkers bereikbaar voor telefoon- of video-oproepen, e-mails en chatberichten. Ook het presenteren van documenten, delen van applicaties of onderling samenwerken zijn zonder problemen mogelijk. Door alle communicatiemiddelen en samenwerkingstools binnen een organisatie te integreren kunnen medewerkers altijd realtime met elkaar in contact komen.

Met de opkomst van verschillende technologische ontwikkelingen en handige tools verandert de manier waarop collaboration plaatsvindt. We hebben alle facetten van collaboration samengevat in onze whitepaper. Zo werkt iedereen in jouw organisatie optimaal samen en zijn jouw medewerkers productiever, effectiever en mobieler dan ooit! Benieuwd geworden? Je vraagt hem hier aan!

We delen onze expertises graag! Daarom schrijven we regelmatig interessante blogs over diverse ICT-onderwerpen. Je leest ze hier!