MGF investeert in Acknowledge

MGF participeert in groeifinanciering Acknowledge

Acknowledge, met hoofdvestiging in Waalre (Brainportregio), bestaat 25 jaar en heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld van traditionele hardwareleverancier naar gespecialiseerd ICT-dienstverlener. Door de samenwerking en groeifinanciering van MGF wil Acknowledge haar kernactiviteiten verder uitbouwen.

Hank van der Put, CEO van Acknowledge

“Vanaf 2011 ben ik fulltime betrokken bij Acknowledge. We hebben met een zeer enthousiast team de transitie van traditionele ICT-leverancier naar digitale partner voor onze klanten doorgemaakt. Onze missie is om vooruitgang te realiseren door de kracht van mensen, organisaties en technologie met elkaar te verbinden. Met de ondersteuning en het netwerk van MGF en de drive van onze medewerkers willen we deze missie kracht bijzetten, duurzame ICT leveren en een toonaangevende speler vanuit de Brainportregio worden.”

Paul van Logtestijn, partner bij MGF, over de participatie

“Sterke groei van ICT-bedrijven vergt maatwerk. En dat leveren we heel graag. Hank is een visionaire ondernemer die we in staat achten om Acknowledge versneld naar een volgend niveau te brengen. We delen zijn visie op de marktontwikkeling en de wijze waarop hij Acknowledge wil ontwikkelen. We zijn een natuurlijk partner voor Acknowledge om het groeiproces te faciliteren.”

Over Acknowledge

Met creativiteit, passie en de juiste inzet van oplossingen, diensten en technologie helpen we organisaties verder op weg in deze snelle wereld. Acknowledge groeit in 2020 naar een omzet van circa €40 miljoen en heeft momenteel bijna 300 medewerkers. Acknowledge is voor klanten steeds meer de regisseur die hen helpt met het adviseren, implementeren en beheren van hun digitale vraagstukken. Met klanten in verschillende branches, zoals Volvo, Sligro, Stater en Neos, zijn we hechte samenwerkingen aangegaan.

Over het nieuwe investeringsfonds: MGF

MGF investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy-Out of voor groei. Een van de drijfveren achter MGF is het waarborgen van de continuïteit van familiebedrijven. Het fonds beoogt een natuurlijk partner te zijn voor MKB-ondernemers. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB-bedrijven.