Online expert

Door online marketing optimaal in te zetten wordt jouw website of webshop nóg succesvoller. Maar hoe pak je dit aan? Welke kanalen zet je in en wat is de beste manier om jouw doelgroep te bereiken? Een goede online expert past de marketingaanpak volledig aan op de doelstellingen van jouw organisatie.

Een specialist in marketing zorgt ervoor dat je website of webshop er piekfijn uitziet én optimaal online vindbaar is. Ze maken hiervoor gebruik van bewezen technieken, zoals UX-design, het schrijven van SEO-content, de inzet van Google Ads (SEA) en gerichte e-mailmarketing. Zo wordt de e-commerce van jouw organisatie naar een hoger niveau getild.

Lanceer je een nieuwe website en heb je tijdelijk behoefte aan ondersteuning van je online marketing? Of wil je langere tijd campagnes draaien om jouw online vindbaarheid te vergroten? Met de inhuur van een online expert bereik je jouw marketingdoelen binnen no time! Onze specialisten zitten graag met je om de tafel om de wensen en doelen van jouw organisatie te bespreken.

Online expert
Kennis van online marketingtools

Ervaren in onder andere SEO/SEA, e-mailmarketing, social media en inbound marketing.

Open communicatie

Onze experts nemen initiatief, zijn enthousiast over hun werk en bewegen met je organisatie mee.

Leveren resultaat

Een aanpak voor online marketing die op maat is gemaakt voor jouw organisatie.


Onze online experts

De online experts van Acknowledge zetten zich volledig in voor jouw doel.

Online marketeer

Online specialisten genereren leads via B2B-marketing en meer omzet dankzij e-commerce.

(UX-)designer

Professionals creëren de optimale gebruikerservaring voor jouw website of webshop.

Product Owner

Een ervaren projectmanager brengt jouw online project tot een goed einde.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op