IT-projectmanager

Bij de opstart en implementatie van grote ICT-projecten heb je als organisatie soms behoefte aan iemand die het overzicht bewaart, het einddoel voor ogen houdt en ICT en de bedrijfsvoering met elkaar verbindt. Toch is het lastig om binnen de organisatie iemand te vinden die al deze functies kan vervullen. Het inschakelen van een externe IT-projectmanager biedt uitkomst!

Alle IT-processen zelf beheren wordt steeds ingewikkelder en duurder voor veel organisaties en het blijft een uitdaging om gekwalificeerd ICT-personeel te vinden. De moderne IT-manager moet daarnaast een duizendpoot zijn met kennis van hardware, applicaties, cloud en IT-security. Steeds meer organisaties maken daarom gebruik van interim ICT-managers of gaan over tot het uitbesteden van het ICT-management.

Elk project is uniek, maar in voorbereiding en uitvoering zijn er vaak overeenkomsten. Onze ervaren IT-projectmanagers kennen de valkuilen. Dat bespaart jouw organisatie een hoop tijd en ergernis. Omdat onze ICT-experts terug kunnen vallen op een multidisciplinair team worden eventuele technische uitdagingen bovendien snel opgelost.

IT-projectmanager
Focus op ICT

Onze specialisten hebben focus op jouw ICT, zodat jouw organisatie focus houdt op de markt.

Ruime kennis en ervaring

We stimuleren onze medewerkers om continu kennis te delen en hebben al ruim 25 jaar IT-ervaring.

Multidisciplinair team

Dankzij ons multidisciplinair team van IT-specialisten worden uitdagingen snel opgepakt.


Onze IT-projectmanagers

Zet onze projectmanagers, IT-projectleiders en IT-managers aan de slag in jouw organisatie.

IT-manager

Besteed de planning, leiding en coördinatie van IT-activiteiten in jouw organisatie uit.

Projectmanager

Onze projectmanagers bereiden allerlei IT-projecten voor en begeleiden ze van begin tot eind.

IT-projectleider

Ervaren projectleiders met communicatie- en coördinatietalent én kennis van IT.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op