Hybride cloud

Organisaties die gaan werken in de cloud hoeven geen investeringen meer te doen in hardware en infrastructuur. Ze hebben bovendien altijd en overal toegang tot hun bedrijfsgegevens. Bij de hybride cloud maak je gebruik van de twee omgevingen (public en on-premise) die feilloos met elkaar communiceren.

De cloud biedt verschillende opties. De public cloud is flexibel en schaalbaar en er kan snel op veranderingen worden ingespeeld. Je betaalt bovendien allen voor wat je gebruikt. De private cloud is daarentegen minder flexibel, maar geeft wel de mogelijkheid de server helemaal naar eigen inzicht in te richten en te beheren. Wil je van al deze voordelen gebruikmaken? Dan is de hybrid cloud iets voor jouw organisatie. Je blijft gebruik maken van jouw on-premise-systemen en combineert deze met de software van de public cloud.

Het migreren van on-premise systemen is vaak kostbaar of moeilijk en is niet nodig als je kiest voor de hybride cloud voor zakelijk gebruik. Zo gaan de vaak hoge investeringen in on-premise-systemen met bijbehorende infrastructuur niet verloren. Ook de veiligheid en betrouwbaarheid van de systemen blijft in handen van jouw organisatie. Voor bepaalde deelprocessen kan gekozen worden om deze in een public cloud onder te brengen. Het beste van beide werelden dankzij de hybride cloud.

Hybride cloud

Onze aanpak voor de hybride cloud

De hybrid cloud maakt het mogelijk de overgang naar cloud computing geleidelijk en in kleine stappen uit te voeren.

Flexibiliteit

Bepaal zelf welke data en applicaties je in de cloud host en welke on premise.

Schaalbaar

Schaal gemakkelijk op en af bij het stijgen en dalen van de werkdruk.

Rustig overstappen

Zet je workloads stap voor stap over in de public cloud.