Van on-premise naar cloud

Organisaties maken steeds vaker de stap van servers op locatie (on-premise) naar de cloud. De juiste oplossing is echter voor elke organisatie anders. Ons multidisciplinair team staat klaar om jouw organisatie te begeleiden bij de overstap naar de cloud.

Bij een on-premise-omgeving zijn alle gegevens en software voor jouw bedrijfsprocessen geïnstalleerd op servers die bij jouw organisatie in de serverruimte staan. Een groot voordeel is dat je zelf alles onder controle hebt: van soft- tot hardware en van dataopslag tot beveiliging. Je bent echter ook zelf verantwoordelijk voor de juiste kennis in huis, software-updates en de infrastructuur, zoals de serverruimtes met airconditioning, brand- en blusinstallaties.

Werk je in de cloud, dan maak je via een internetverbinding gebruik van externe servers via je ICT-dienstverlener. Je hoeft weinig te investeren, hebt 24/7 toegang tot je gegevens en schaalt snel op of af. Je betaalt bovendien enkel voor wat je gebruikt. Denk je na over migratie naar de cloud, maar wil je toch nog een server on-prem houden? En naar welke cloud wil je overstappen? Onze ervaren specialisten helpen je graag verder met deze vraagstukken. Zo sta je er niet alleen voor!

Van on-premise naar cloud

Van on-premise naar cloud met onze aanpak

Er zijn vele scenario’s denkbaar om de overstap naar de cloud te maken. Wij helpen je met onze aanpak.

Ruime ervaring

Onze specialisten hebben kennis van het implementeren en beheren van alle cloudoplossingen.

Continuïteit en flexibiliteit

Jouw bedrijfsprocessen zijn veilig met het juiste scenario voor de migratie naar de cloud.

Integrale ondersteuning

Ons multidisciplinair team begeleidt jouw organisatie bij de migratie en implementatie.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op