Internetbureau

De markt is continu in beweging. De wensen, verwachtingen en behoeften van jouw doelgroep veranderen in een rap tempo. Dit vraagt om digitale platformen die meebewegen met jouw organisatie én je klanten. De experts van ons internetbureau Comaxx helpen je hier graag bij!

Tegenwoordig verwachten klanten meer dan een functionele website of webshop. Ze willen een geweldige online beleving van jouw merk. Ons full service internetbureau Comaxx zorgt ervoor dat die aansluit op je organisatie en de specifieke bedrijfsdoelen. Zo zijn je online uitingen niet alleen mooi, maar leveren ze ook resultaat voor jouw organisatie. Comaxx biedt een volledig online dienstenaanbod op basis van jouw doelstellingen. We ondersteunen je op het gebied van webshops, websites, apps en online marketing.

Als full service internetbureau werken we vanuit een continu proces van bouwen, meten en verbeteren aan het creëren van trotse medewerkers, tevreden klanten en een grotere omzet. Onze developers, designers en online marketeers hebben alle kennis en ervaring in huis om de resultaten van jouw organisatie nóg sterker te maken. Kom eens langs!

Internetbureau

Onze partners


WordPress
Magento
HubSpot

Onze full service internetdiensten

Of je nu gaat voor het kleine en eenvoudige, groots en ingewikkeld, maatwerk of standaardoplossingen in de B2B- of B2C-markt, er wordt altijd een oplossing geboden waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

Intuïtieve WordPress-websites

Veilige, modulaire en op maat gemaakte websites.

Converterende webshops in Magento 2

E-commercewebshops met een optimale klantbeleving die topprestaties leveren.

Gave Laraval-webapps

Maatwerk webapplicaties voor al je organisatiedoeleinden.

Ijzersterke online marketing

Resultaatgedreven online campagnes voor jouw website of webshop.