Device as a Service

Een van de meest tijdrovende taken voor ICT-afdelingen is het beheren van hardware, zoals laptops, tablets, beeldschermen en docking stations. Want met de aanschaf van de apparatuur ben je er vaak niet. Er gaat veel tijd zitten in de reparatie of vervanging van slecht functionerende hardware, het up-to-date houden van de software en het beheer. Wat als je al deze taken kon uitbesteden voor één vast bedrag per maand? Device as a Service biedt de oplossing!

Device as a Service (DaaS) is een dienst waarbij je alle rompslomp voor de zakelijke hardware uitbesteedt aan een ICT-partner. Acknowledge zorgt voor de aanschaf, afschrijving én het veilig wipen van alle apparatuur. Je bespaart tijd door onze swapservice, waarbij we garanderen dat je medewerkers binnen één dag een nieuw gelijkwaardig apparaat ontvangen. En alle apparaten worden elke drie jaar vervangen. We nemen de restwaarde mee in de korting voor de aanschaf van nieuwe hardware. Dit zorgt voor voordelige én voorspelbare maandelijkse kosten.

Wij bieden als ICT-leverancier een volledige dienstverlening voor de reparatie, het onderhoud en het vervangen van ICT-hardware voor één vast bedrag per maand. Hierdoor heeft de ICT-afdeling van jouw organisatie geen zorgen meer over de prestaties van apparatuur en blijft er meer tijd voor andere werkzaamheden. Een boost voor de continuïteit van je organisatie!

Device as a Service

Onze partners


HP Inc
Lenovo

De voordelen van Device as a Service

Tijdens de hele levenscyclus van een apparaat zorgt Acknowledge dankzij DaaS voor het onderhoud, de reparaties en vervanging.

Besparing op de kosten

Eén maandelijks bedrag voor onderhoud, beheer en vervanging.

Flexibel en schaalbaar

DaaS biedt de flexibiliteit om hardware op te schalen aan de organisatiebehoeften.

Veilige en gecertificeerde wipe

Organisatiegegevens worden direct veilig overgezet naar het nieuwe apparaat.

Device as a Service

Eén aanspreekpunt, geen gedoe

Acknowledge is als DaaS-leverancier hét aanspreekpunt voor alles rondom het onderhoud van jouw apparaten. Je hoeft dus niet meer met meerdere leveranciers te schakelen. Hierdoor ben je snel geholpen bij problemen en verhoog je de efficiëntie binnen jouw ICT-afdeling en organisatie. Dankzij monitoring op afstand zijn we altijd op de hoogte van de huidige status van je apparatuur. We voeren proactief onderhoud en incidentmanagent uit. En jouw organisatie bepaalt zelf de afschrijftermijn voor de hardware. Is deze verstreken? Dan wipen we de oude devices en leveren nieuwe devices startklaar af.


Wij denken met je mee!

Acknowledge bestaat uit een grote groep enthousiaste en ondernemende professionals. Waar organisaties, informatie, processen en mensen samenkomen voelen wij ons het meeste thuis! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op