Microsoft Dynamics AX

Microsoft levert een sterke ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) ter ondersteuning voor alle processen binnen jouw organisatie. Microsoft Dynamics AX biedt uitgebreide functionaliteiten voor het managen van financiën, personeelsbeleid en activiteiten. Onze consultants hebben kennis van de meest actuele thema’s en stellen graag een advies op maat op voor jouw organisatie.

Binnen Microsoft Dynamics AX zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. De software geeft jou de mogelijkheid om je bedrijfsprocessen uit te breiden en te verbeteren. Met Microsoft Dynamics lever je sneller toegevoegde waarde, met specifieke mogelijkheden voor verschillende branches. De keuze is eindeloos met deze ERP-software!

Wij leveren standaard maatwerk op basis van de specifieke behoeften van jouw organisatie, van advies tot ontwikkeling en van implementatie tot support. Onze servicegerichte mensen hebben de kennis en tools die je nodig hebt om jouw AX-omgeving te optimaliseren. Of het nu gaat om een verbetering van je huidige omgeving of de implementatie van een nieuwe omgeving: wij zijn jouw partner!

Microsoft Dynamics AX

Onze partners


Microsoft Dynamics AX

Onze aanpak voor Microsoft Dynamics

Onze inzet van Microsoft Dynamics AX is gebaseerd op een jarenlang ervaring met deze ERP-software.

Grote expertise

Onze kennis over Microsoft Dynamics is zowel functioneel als technisch.

Op maat gemaakt

Maatwerk op basis van de functionele behoeften van je organisatie.

Voor iedereen

Microsoft Dynamics AX kan worden ingezet in ieder bedrijf en voor iedere branche.